Az Arsenal a Manchester Unitedet fogadta. A két csapat közül talán a MU volt a foghíjasabb, hiszen ott szinte a komplett védelem hiányzott. Az Arsenalnál Eduardo volt az újabb sérült.

Az Arsenal hivatalos 18 fős kerete: Almunia, Sagna, Vermaelen, Gallas, Clichy, Song, Fabregas, Denilson, Nasri, Arsavin, Rosicky.
Cserék: Traore, Walcott, Bendtner, Eboue, Ramsey, Silvestre, Fabianski

A Manchester United hivatalos 18 fős kerete: van der Sar, Da Silva, Evans, Brown, Evra, Scholes, Carrick, Fletcher, Nani, Rooney, Park.
Cserék: Gibson, Valencia, Kuszczak, Berbatov, Owen, De Laet, Giggs.

Az első félidőben az Arsenal játszott látványosabban, az ÁGyúsok uralták a meccset, több helyzetet alakítottak ki, de a vezetést és a gólokat mégis a MU szerezte meg.

Arsenal részről Arsavin hagyott ki több helyzetet, vagy épp önzőzött el ígéretesnek igérkező akciókat.

A MU első gólját a jó formában játszó Nani szerezte, majd pár perccel később Rooney is betalált.

A második félidőben ismét az Arsenal dominált, de a Manchester ismét könyörtelenül kihasználta a helyzeteit. A 3. gólt Park lőtte.

Az Arsenal a 3. kapott gól után cserélt, de az új játékosok nem hoztak lendületet a játékba. Az Ágyúsok becsület gólját a belga Vermaelen szerezte.

Az Arsenalból talán hiányzott az akarat, az éhség és a kreativitás. Egy verhető Manchester volt az ellenfél és ezt a csapatot egy helyes mentalitással játszó Arsenalnak simán vernie kellett volna.

Ma elbuktunk 3 pontot, a következő meccs a Chelsea ellen lesz. Az esély a bajnoki címre továbbra is megvan, de ehez a Chelsea ellen minimum 1 pontot el kell hozni.

A mai vereség egy figyelmeztetés volt az Arsenal számára, így legalább mindenki beláthatja, hogy nem álomvilágban élünk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (465)

14 éve
Törölt felhasználó
szerintem Lehmann nem, de Seaman világklasszis volt. Én azt gondolom, hogy a bajok most visszavezetve ott kezdődnek, hogy eladtuk Adebayort. Én nem sírom vissza és nem is szeretem őt, talán nem is illik bele ebbe az Arsenalba, de nagy csapatok ellen néha megérezzük a hiányát. (Liverpool ellen kiizzadtuk a győzelmet, a Citynél 2 meccs alatt talán pont egy Adebayornyival voltunk rosszabbak és most a MU elleni meccs után is ez a véleményem) ezt ne úgy értsétek, hogy Wenger vegye vissza vagy ilyesmi, hanem volt egy ilyen csatárunk, akkor lehet, hogy inkább jól kellett vna vele kijönni.
14 éve
Törölt felhasználó
oké, hogy Lehmannak voltak jó meccsei (nem is egy), és sokat hozott nekünk, de attól még távol volt a világklasszis kapustól...klasszis kapus volt Kahn, vagy most Casillas, Buffon, Van der Sar vagy az egyiptomi válogatott kapusa El Hadary (bár őt nem sokan emlegetik, mert nem Európában véd). szerintem itt kezdődik.
14 éve
Törölt felhasználó
lehman sokszor hibazott,de egy karakter volt szemelyiseg,aki ha a jatekra oszpontositott fantasztikusan vedett. nem mellesleg van benne valami hogy almunia nem hajtsa anyira valogatott. de akkor minek nekunk egy 2d osztalyu spanyol kapus???
14 éve
Törölt felhasználó
Lehmann se volt világklasszis. sőt talán még Seaman se. az Arsenalnak egy klasszis kapusra lenne szüksége...nem csak egy jó kapusra.
14 éve
Törölt felhasználó
Az tény h világklasszis kapusunk Lehmann óta nem volt, de Almunia kedvét szétszedheti az is, h nem védhet nemzeti mecseken, mert a spanyolban meg se próbálkoznak vele, míg Capello leszarja magasról. Ez sem tesz jót az ő moráljának!!! Fabianksyban az a jó, h a tűzközelben van a válogatottban is. ELhiszi magáról, h jól tud védeni!

Szólj hozzá