Arsene Wenger elmondta, hogy az Arsenal keményen dolgozik azon, hogy Thomas Vermaelent összedrótozza a Manchester United elleni derbire. Ha mégis kihagyná a rangadót, az száz százalékra vehető, hogy a Chelsea ellen visszatér a Stamford Bridge-en február 7-én.

"Nagyon jó hír, hogy Vermaelennek nem tört el semmije. Ma a térdét még megvizsgáljuk, de most azt mondhatom, hogy van egy kis esély, hogy játsszon vasárnap. Nem úgy tűnik, hogy meglesz ez, de keményen dolgozunk. A sérülése rövidtávú."

Eduardo ínsérülése miatt nem lép pályára vasárnap, és Bendtner játéka is kérdéses, mivel meccshiánya van, ráadásul összeszedett egy ágyéksérülést.

"Bendtner helyzete nem a legjobb, de még nem jelöltem ki a kezdőt. Átfutott az agyamon, hogy kezdőként számítok Nicklasra, de egy igazi teljeskörű edzésen vett részt, és három hónap alatt 20 percet játszott. Ami biztos, hogy Eduardora nem számíthatunk."

Abou Diaby és Fran Merida nem bevethető, a hosszútávú sérültek listáján pedig Kieran Gibbs, Johan Djourou és Robin van Persie van.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Bendő nem sérült.. csak nem elég fitt -de ez érthető!
14 éve
Törölt felhasználó
erre a fickóra tényleg illik a Verminator becenév :D

képzelem Campbell reakcióját, amikor meghallotta, hogy Vermaelen akár már hétvégén visszatérhet: "naa b*zd meg" :D
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem nem megint 5-6 helyzettel játszuk le a meccset....
14 éve
Törölt felhasználó
ezazz wenger nem kell csatár mert bendő itt van..vagy még sem??? ennyit arról h nem kell csatár pfff
14 éve
Törölt felhasználó
Azért már az is jó hír, hogy van esély rá, hogy játsszon, ez is mutatja, hogy valószínűleg nem olyan súlyos a sérülése! Sztem nem lesz rossz egy Gallas-Cambpell belső kettős! Nagy kár lenne, ha Bendtner se tudna játszani, akkor aztán bajban lennénk elől.....

Szólj hozzá