Thomas Vermaelen lába nem tört el, de vélhetően kihagyja a Manchester United elleni rangadót. A belga védő az Aston Villa ellen sérült meg, és Wenger a meccs után úgy nyilatkozott, hogy csonttörése lehet játékosának. Thomasra minden bizonnyal rövidtávú kihagyás vár.

Wenger hozzátette, hogy Alex Song és Emmanuel Eboue már visszatért a csapathoz. Eduardo ínsérülését a mester nagyon kicsinek titulálta, Abou Diaby visszatérésére a jövő héten a Chelsea ellen lehet számítani.

"Szerencsére Thomas nem törte el a lábát. Még meg kell vizsgálni újra, arra pedig nagy az esély, hogy a hétvégi bajnokinkat kihagyja."

"Eduardonak egy nagyon minimális ínsérülése van. Egy hetet hagy ki, tehát a Manchester United ellen nem számíthatunk rá, a Chelsea ellen viszont igen."

"Emmanuel Eboue és Alex Song ma reggel már edzett, előbbi futógyakorlatokat végzett. Mindeketten nagyon jó passzban vannak, és bevethetők vasárnap."

"Abou még harcképtelen, vele a Chelsea ellen már számolhatunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

11 éve
fabregas meg a pl legjobb jatekosa,vagy legjobb formaban levo jatekosa, szoval ok is felhetnek tolunk,
11 éve
Törölt felhasználó
am én meg nem tudtam erről a szabályról amit Pasti írt és azért nem értem ezt mert előtte 2 lapon is olvastam h nem játszik ellenünk,de ha már játszik akkor nagyon megkell fogni,jelenleg ő van a legjobb formában a csatárok közt a világon
11 éve
Törölt felhasználó
Am sorry Vik:D:DDee akkor is oda lehetett volna írni, h miért 100%.Amit meg te Pasti leírtál SZTEM nem úgy van.De nekem fogalmam sincs már, nemtom minek bonyolítják, ha 5 sárga, akkor legyen 5 sárga és rögtön eltiltás.
11 éve
Törölt felhasználó
henry011! Bocs már, hogy nem az én dolgom, hogy tudjam a szabályokat helyetted is! Am Pasti leírt mindent! És nem véletlenül írtam, hogy 100%, nem csak a hasamra ütöttem.............
11 éve
Törölt felhasználó
áhhh hát mi a faszom van,miaz hogy játszik Rooney???
kigyűlt az 5 sárga, akk 1 meccs kihagyás és m1 h ki az ellenfél
elviekben egyből lekell töltenie,jóhogy nem már majd az utolsó fordulóban tölti le :-S

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek