A mai sajtótájékoztatóján Arsene Wenger jó hírekkel szolgált a sérültekkel kapcsolatban, ugyanis a maródiak listájáról hárman leiratkoztak.

Aaron Ramsey a vártnál jóval hamarabb, már a Stoke elleni FA Kupában megvívott vesztes mecsen tért vissza. Rajta kívül még három játékos utazhat a Villa elleni meccsre az eddigi hiányzók közül.

A sérültlista rövidebb lett.

Samir Nasri és Nicklas Bendtner is teljeskörű edzésmunkát végez, ezek pedig nagyszerű hírek. Abou Diaby még hiányzik, de Bacary Sagnával is minden a legnagyobb rendben.

Nyolc nappal ezelőtt jelentették be, hogy Samir Nasri három hetet fog kihagyni egy ínsérülés miatt, de a francia sokkal gyorsabban felépült. Bendtner október 31. óta nem lépett pályára tétmeccsen combsérülése miatt. Sagnának a vállával voltak problémái, de a hétvégén ezek megoldódtak.

Az Arsenalnak így öt sérültje van jelenleg: Robin van Persie, Kieran Gibbs, Johan Djourou, Fran Merida és Abou Diaby.

Arsene Wenger beszélt a védőpárosunk állapotáról is: Thomas Vermaelen és William Gallas kezdeni fog a Villa Parkban.

Igen, a szokásos védőpárosunk fog játszani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
HOHÓÓ!!!! 🧀 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
nagyon jó hír...végre
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon-nagyon jó hír! Azt hittem, Nasri kihagyja mind a 4 fontos bajnokit, hiszen 3 hetet kihagyott volna, de így ez nagyon jól jött most! Bendtner is végre visszatért! Remélem behúzzuk a Villa elleni meccset! Én azt mondom, ne nézzünk túl előre, mindig a következő meccsre koncentráljunk, így talán nem tűnik olyan nehéznek! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
nna végre bendtner.. Wenger mondta is, hogy Nasri és Ramsey gyorsan épülő emberek és lám.. újra itt vannak. Song remélem jó formában tér vissza, a védelem az végre a lehető legerősebb, elől pedig rendezni kell a sorainkat! kemény 4-5 hét vár ránk!

Szólj hozzá