Az Arsenal hivatalosan is bejelentette, hogy Vito Mannone új szerződést írt alá a klubbal.

Az olasz hálóőr 2005-ben csatlakozott az Arsenalhoz az Atalanta együttesétől, a nagy áttörésre pedig az idei szezonig kellett várnia, amikoris Manuel Almunia és Lukasz Fabianski sérülései miatt rövid ideig ő lépett elő a csapat első számú kapusává.

"Ez egy nagyszerű nap, nagyon örülök hogy az Arsenalnál maradhatok továbbra is. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy visszafizessem a klubnak azt a hitet és támogatást, amit az elmúlt években kaptam tőlük." - mondta Mannone.

"Volt pár ajánlatom Olaszországból is, de az Arsenal végig elsőbbséget élvezett. Jelenleg csak azon dolgozok, hogy még többet fejlődjek. A javulás már észrevehető mióta itt vagyok, és úgy érzem, rengeteget léptem előre, mint játékosként, mint pedig emberként is." - tette hozzá.

A hosszú távú jövő tehát biztosítottnak látszik Mannonének, ennek ellenére az olasz sokkal többet szeretne elérni.

"Először is, minden egyes meccs nagyszerű alkalom, hogy bizonyíthassak. Hihetetlen jó érzés volt, hogy azon meccsek közül egyen sem veszítettünk, amelyeken én védtem. Ez egy remek eredmény volt, de tovább kell lépnem."

"Minden egyes edzésen úgy megyek ki a pályára, hogy megpróbálom megmutatni, hogy én vagyok a legjobb. Úgy gondolom, ez teljesen normális, minden kapus ezt teszi. Azért dolgozok, hogy elérjek vele valamit, a célom, hogy a lehetőségekhez képest a leghamarabb legyek én legyek a csapat első számú hálóőre."

"Az U21-es olasz keretben már sikerült megszilárdítanom a helyemet. Márciusban egy nagyon fontos EB-selejtezőnk lesz Magyarország ellen, amit mindenképpen meg kell nyernünk. Remélem, lesz lehetőségünk arra, hogy egy ilyen nagy kaliberű tornán is megmutassuk, mit tudunk." - fogalmazott Vito.

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem van esély rá, hogy Eboué játsszon a Villa ellen, de örülnék, ha Song is idő előtt visszatérne, mert nagyon hiányzik !
14 éve
Törölt felhasználó
Esetleg ha Sagna nem lesz 100% os a Villa ellen akkor kezdhetne jobb szélen szóval szerintem most Eboué visszatérése sokkal fontosabb mint Songgé! Ő is fontos de most Eboué nagyon jól jött! Reméljük, hogy Kamerun is kiesik és akkor jó lelki állapotban jönnek vissza!
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson amit írtál középpálya az nekem kifejezetten tetszik.A hírhez kapcsolódóan.Örülök, hogy nem megy el, mert egy jó kapussá válhat, el kell adni viszont kölcsönbe, hogy játék lehetőséget kapjon és ,hogy magabiztosabbá váljon, mert sokszor nem fogja meg a labdát, ami egy kis magabiztosság után, vagy gyakorlás után könnyen megy majd neki.Így tovább Vito.GOGO!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Látva, hogy szerepeltek a csoportban, kétlem, hogy eljutnának a döntőig! Eboué remélem, hogy még ma Londonba utazik! Kb 12 napja nem játszott már így lehetne pihentetni egy két befásult játékost! Diaby is azért sérült meg mert túl sokat játszott és abból adódóan! Remélem, hogy kezdeni fog Eboué! Egy Eboué-Denilson-Fabregas középpálya a Villa ellen!
14 éve
Törölt felhasználó
Ha megnyerik az ANKt a kameruniak, Song sztem már akkor is lesz a Chelsea ellen! Január 31.-én van a döntő, és a Chelsea meccs pedig február 7., szal lesz 1 hét pihenője ígyis-úgyis!

Szólj hozzá