Arsene Wenger szereti, ha csapata erősnek mutatkozik a pályán, de nem sportszerűtlen.

A Bolton elleni mérkőzésen William Gallas faltolta Mark Daviest, ezek után megszületett az Arsenal egyenlítő gólja az Emiratesben. Most, hogy újra látta az esetet, Wenger megvédte játékosát, mondván, hogy nem volt szándékos.

Mindazonáltal fontos a mesternek, hogy kordában tartsák magukat a játékosai.

Próbálunk megfelelően játszani, de szeretem, ha a játékosok résztvesznek a fizikai csatákban.

Az Arsenal most vezeti a Fair Play táblázatot, és 57 mérkőzés óta nem állítottak ki senkit a csapatból. A piros lapok a Wenger-éra korábbi szakaszában gyakoribbak voltak, de lássuk, kiket említ meg Wenger.

Ian Wright! Ültem az asztalomnál, és Wright ezt mondta: 'Rendben van, kaptam egy piros lapot, soha nem fog előfordulni többet.' Három héttel később azonban újra meglátogatott.
- mesélte mosolyogva Wenger.

Rengetegszer kaptunk akkoriban piros lapot, de a legtöbbet kiprovokálták.

Hány ember próbálta már hidegre tenni Patrick Vieirát? Aki megpróbálta, annak úgy válaszolt, hogy piros lap lett a vége.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
A keménység nem ártana a mai Arsenalból, nem azt mondom, hogy minden 2. meccsen állítsanak ki egy Arsenal játékost, de a fizikai csatákat rendre elveszítjük, és így aligha leszünk majd bajnokok!
14 éve
Törölt felhasználó
igenis oda kell pakolni h szaroznak legalább tudják ki a fönök...
14 éve
Törölt felhasználó
ebouét is ide sorolnám régen anniyt szinészkedett meg szabálytalankodott akár volt már lapja akár nem hogy csak na:D erre most szépen eljácik a pályán és ha látja hogy az ellenfél keménykedik szépen odapakol eggyet a vádlijára aztán kezetfog nyal a sporinak meg szépen felsegíti az ellenfelet( nicky hunt xP) meg a bolton ellen eduardo is sokszor szbálytalankodott
14 éve
Törölt felhasználó
Parlour-t állították még ki többször emélkeim szerinte, meg Keown bácsi is forró fejű volt :D
Mikor v. Nistelrooy kihyagyta a 90.percben a tizit ellenünk X-nél, odarihant hozzá, és 2cm-ről ordított az arcába hogy mekkora balfasz :D:D:D(bár a tizit Keown csinálta szerintem :D)
14 éve
Törölt felhasználó
:D Vieira a hentes és mészáros. Nem láttam őt játszani nálunk csak az Arsenal TV-ben vagy az ESPN Classic-on de azt tudom, hogy Roy Keane-val sok csatája volt. 🧀

Szólj hozzá