Az Arsenal U18-asai kedden kiestek az Ifjúsági FA-kupából, ám a Portsmouth elleni bajnokin begyűjtötték a három pontot négy gólt rúgva.

A találkozó harmadik percében Luke Freeman szerezte meg a vezetést az Ágyúsoknak, a második játékrészben második minutumában Roarie Deacon növelte az előnyt, a 74. percben Benik Afobe is betalált, majd végül a 87. minutumban Deacon megduplázta a góljainak számát, ezzel beállítva a végeredményt.

Az észak-londoni gárda fiataljai jelenleg, 14 mérkőzés után 29 ponttal vezetik az Akadémiai Liga A-csoportját. A tabellán a Crystal Palace követi őket öt ponttal lemaradva, míg a harmadik az egy meccsel többet játszó Norwich City.

Steve Bould tanítványai legközelebb a Southampton csapatát fogadják a ligában, méghozzá a jövő szombaton. A Szentek ellen mondhatni kötelező a győzelem, hisz ők csak a Charlton Athletic és a legyőzött Portsmouth gárdáját előzik meg a bajnokságban.

Az Arsenal kezdőcsapata... Sean McDermott, Sam Byles, George Brislan-Hall, Nico Yennaris, Daniel Boateng, Ignasi Miquel, Roarie Deacon, Chuks Aneke, Jernade Meade, Luke Freeman, Benik Afobe.

...és cseréi: Rhema Obed, James Dunn, Cedric Evina, Jame Edge.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

14 éve
Törölt felhasználó
Grat nekik!

Szólj hozzá