Arséne Wenger közölte, hogy az Arsenalnak Bacary Sagna és Abou Diaby nélkül kell nekivágnia a Stoke City elleni FA-Kupa fordulónak, a hétvégén.

Szerencsére mindkét játékos csak rövidátvon sérült meg, igaz Diabyra valószínűleg a Manchester United elleni rangadóig nem számíthat a csapat. Azonban sokkal izgalmasabb kérdést vet fel Sagna pótlása, révén, hogy Emmanuel Eboué az Afrikai Nemzetek Kupáján vesz részt Angolában, a Ligakupából ismert Kerrea Gilbert pedig kölcsönbe került a Peterborough együtteséhez.

"Diaby védlisérülést szenvedett. Az első hírek nem olyan rosszak, de majd csak a holnapi vizsgálatából tudunk leszűrni bármit is. Sajnos emiatt természetesen kihagyja a Stoke és az Aston Villa elleni mérkőzésünket is. Azonban jó esély van arra, hogy a Manchester United ellen már visszatérhet, de ezt még nem tudjuk." - mondta Wenger.

"Diabyn kívül nem veszítettünk el egyetlen más játékosunkat is, ugyanakkor tény, hogy tegnap Sagna a határon játszott a válla miatt, őt mindenképpen pihentetni fogom. Majd pénteken és szombat dől el, hogy kik lesznek a kezdőben."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Ó Istenem! :down: Hétvégén megint csak a fiatalok fognak játszani.Azt mondjuk remélem, hogy Campbell és Silvestre játszik.Én egyébként nagyon tartok a hétvégi meccstől.Idegenben a Stoke ellen ifikkel!! :ahhh:Nem mondok olyat, hogy kiesünk de nagyon nehéz meccsre számítok.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ez nem valami bíztató így a 4 gyilkos meccs előtt!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ezt nem hiszem el.Diaby így is sérülékeny, hogy egész nyáron kondizott szerintem ezt a nyarat sok játékosnak kell ugyan úgy csinálnia, mint Diaby és Diabynak újból edzenie kell, mert sérülékeny.Sagnát meg tudjuk oldani föl hozzuk Tomot igaz hogy ő jobboldalon szokott teljesíteni, de nem árt neki, ha átmegy.
14 éve
Törölt felhasználó
könyörgöm wenger vedd már észre h venned kell játékosokat így nem lehet bajnokságot nyerni h ennyi sérült van..föleg h 3 fronton vagyunk talpon..ilyen nincs csak a mi csapatunk szopik ennyi sérültel
14 éve
Törölt felhasználó
Ilyesmi kezdőt várok: Fabianski---Eastmond?-Campbell-Silvertre?-Clichy---Fabregas-Coquelin-Denilson---Walcott-Vela-Rosicky. Mivel Wenger pihentetni is szeretne így elég nehéz megtippelni a kezdőt.

Szólj hozzá