Tomas Rosicky úgy véli, hogy az Arsenal mentális erejét bizonyította, hogy tegnap az Emirates Stadionban kétgólos hátrányból fordított a csapat a Bolton ellen. 0-2-ből így lett 4-2.

Rosicky szerezte az első gólt az első játékrészben, visszahozva ezzel a reményeket.

A cseh középpályás az Arsenal TV-nek nyilatkozott:

"Mindez azt mutatja, hogy mentálisan erősek vagyunk. Úgy gondolom, hogy képesek vagyunk valami nagyot alkotni."

Az Arsenal győzelmével átvette a vezetést a Premier Leauge tabelláján, de Rosicky szerint fölösleges számolgatni még.

"Semmit nem jelent a mostani állás. Ami biztos, hogy versenyben vagyunk a bajnoki címért. Sok van még hátra, de jó dolog az élen lenni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Én az Aston Villa ellen 3at várok, a Mu ellen 1et minimum, szintúgy a Chelsea ellen és a Liverpool ellen ismét 3at!! Ez az apszólut minimum, amit teljesíteni kéne a csapatnak!! Ez összesen 4 meccs alatt 8 pont lenne!! És megmaradna a veretlenségünk!
14 éve
Törölt felhasználó
Igaza van eriCesc-nek. Teljesen korrekt a véleménye.Tényleg a 8 pont a reális, de én most ennél egy-két ponttal többet várnék.
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc szerintem már fejben sokat fejlődtünk.Van sok olyan játékosunk, aki minden meccset eldönthet.A reális az tényleg a 8 pont, de a játékosoknak úgy kell neki menni, hogy ebből 12-öt csinálunk.Mi is mehetünk így neki, de én akkor sem csalódok, hacsak 5 ponttal zárjuk ezt a szakaszt, bár nekem már volt siker élményem a klubbal és akinek nem volt az tényleg nem lesz bizakodó.Persze maradjunk a földön még akkor is ha 12 pontot szerzünk, mert ha nem akkor lebecsüljük az ellenfelet és ott van a pont vesztés, amit nem számoltunk bele.Ha mindig ott leszünk fejben, akkor megnyerhetünk mindent, ha nem akkor nagyon nehéz lesz, de az elmúlt két meccs szerintem meg mutatta, hogy azért a mentális erőnk nem kicsi a nagyok ellen nem szabad megijedni és nekik kell futni gőz erővel és akkor lehet esélyünk.
14 éve
Törölt felhasználó
Pont ezt akartam mondani de EriCesc megelőzött: a reális az, h 8 pont és talán ez még a lehető legjobb...
14 éve
Törölt felhasználó
Nagy dolgokra vagyunk képesek kis csapatok ellen!A chelsea elleni brutálisan égő vereség után(hazai pályán 3 gólt úgy h jobbak voltunk eleinte...) nem tudok hinni az ilyen igéreteknek:( :roll:

Szólj hozzá