Az Arsenal U18-asainak már a Crewe Alexandra gárdájával is meggyűlt a bajuk az Ifjúsági FA-kupában, ám végül továbbjutottak a negyedik körbe, ahol azonban az Ipswich tehetségei megálljt parancsoltak nekik.

Az Underhill Stadionban lejátszott mérkőzésen a Town két góllal indított, s bár az Ágyúsok keményen küzdöttek azért, hogy visszajöjjenek a meccsbe, erőfeszítéseiket nem koronázta siker.

Az Arsenal kezdőcsapata...: Dunn, Hajrovic (76'), Boateng, Miquel, Evina (csk.), Frimpong, Özyakup, Deacon (73'), Afobe, Aneke, Freeman.

...és cseréi: McDermott, Yennaris (76'), Byles, Obed, Meade (73').

A mérkőzés első félidejének 10 percében született meg az Ipswich-vezetőgólja: Ronan Murray került helyzetbe egy hosszú labda után, s talált be James Dunn kapujába.

A gól után egy minutummal a 16 éves Connor Wickham megduplázta a vendégek előnyét. A srác a Town első csapatában is bemutatkozott már, s állítólag több csapat is érdeklődik a Premier Ligából.

Ezt követően sorra jöttek a lehetőségek az Arsenal részéről, de nem sikerült betalálniuk a szünet előtt, s a második játékrészben sem, amikoris mindkét oldalon voltak helyzetek, így az Ifjúsági FA-kupa címvédője teljes erejéből az Akadémiai Ligára koncentrálhat a szezon hátralevő részében...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Jaja Huntelaar tényleg jó lenne, állítólag Angliából 3 konkrét ajánlata van! Sztem a MU, a Pool és mi lehetünk azok! Örülnék, ha fél évre aláírna kölcsönbe!
14 éve
Törölt felhasználó
Huntelaar neve megint felmerült. Egy nyilatkozatában azt mondta, hogy 6 klub érdeklődik utána és amilyen csatárválság van most el tom képzelni, hogy kölcsön vesszük! Szerintem még ez az egy esély van, hogy vegyünk valakit mert senki más iránt nem érdeklődik!
14 éve
Törölt felhasználó
hát nem tudom...Wegner amennyire hangoztatta, hogy csatárt akar venni, most annyira nem áll sehogy ez az ügy (bár ki tudja, hogy a háttérben mi zajlik)
de érdekes, hogy Wenger is elismerte, hogy a csapat erősítésre szorul csatár poszton, és azóta nem változott semmi...
az oké, hogy Bendtner hamarosan visszatér (állítólag), de mire újra felveszi a játékritmusát, az nem egy meccs lesz...és pont most jönnek a szezon legfontosabb meccsei...
ráadásul vegyük bele azt, hogy Bendtner tavaly is sokszor görcsösen játszott, amikor nem sikerült neki egy-két helyzetet belőni, és kérdés, hogy most mennyire érzi annak a súlyát, hogy ha visszatér, akkor mindenki (Wengert is beleértve) tőle fogja várni a gólokat....
Eduardo tudjuk, hogy hogy játszik: jó-jó de egyszerűen nem lő gólt...
Velanak esélye sincs gólt lőni (szerintem a WHU ellen a csapat egyik legjobbja volt, nem értem miért nem kap több lehetőséget bajnokin)
és itt ki is merült a csatárok sora...
ez így kevés...vagyis most még nincs baj, mert mindig jön egy Fabregas villanás, vagy egy Arshavin, vagy Diaby...de kérdés, hogy a nagyok ellen elég lesz e, és főleg, hogy lehet e így bajnokságot, és kupákat nyerni, hogy gyakorlatilag nincs csatárunk, és a középpályásoktól várjuk a megváltást...
nem értem Wenger miért nem cselekszik még most, amíg nem késő...
persze ha itt lenne Van Persie akkor most nem lenne miről beszélni...
14 éve
Törölt felhasználó
Amit Vasárnap játszottunk az a rendes soronkövetkező meccsünk volt.Ez a mostani pedig az elhalasztott meccs elhalasztásának bepótolásaxD ;-PMind2 bajnoki.
14 éve
Törölt felhasználó
off: ok h a bolton elleni meccsunk most ez az elhalasztott meccs de akk az elozo mi volt?

Szólj hozzá