A Bolton az első félidő elején már 0-2-s előnyt élvezhetett, az Arsenal válasz még a félidő végén jött, így 1-2-s eredménnyel mehettek a felek az öltözőbe.

A 2. játékrészben az Arsenal nagy nyomást helyezett a Boltonra, a vendég csapat nem bírta a nyomást. -ezt bizonyítja a további 3 kapott gól.

Az Arsenal tehát 4-2-re megnyerte a mai meccset, így ideiglenesen a tabella élére állt.

Gólszerzők az Arsenaltól: Rosicky, Fabregas, Vermaelen és Arsavin.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (437)

14 éve
Törölt felhasználó
Coyle elég sokat is nyávogott a meccs után a 2. gól miatt. Wenger meg nem győzött bocsánatot kérni... kérdem én miért? Kérjen bocsánatot Gallas Davies-től, ha megsérült. De ne Wenger "esdekeljen" a bíró döntése miatt! Coyle mikor kért bocsánatot a boltoni meccsen elmaradt 2 büntető miatt, az alattomos megmozdulásokról nem is beszélve??? Én azt mondom kapják be a mézes madzag végét. Csodálom Wenger higgadtságát, én nagyon mérges vagyok erre a Boltonra. Bár az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy soha nem fogom elfelejteni, amikor miattuk nem lettünk bajnokok >:(
14 éve
Törölt felhasználó
silem szerintem nincs igazad.Mert ez a Bolton megérdemelte, amilyen durva csapat és én őrültem, hogy nem rúgtuk ki, most mi mér rúgjuk ki, ha mások sem.
14 éve
Törölt felhasználó
csak az a 2. gólunk ne ilyen lett volna :-S én bevallom csalódtam a csapatba sztem a nélkül is simán nyertünk volna.... és tom hogy ellenük is már milliószor csinálták, rühheltük is őket, de most már az ellenfeleink is mondhatják majd hogy anno a bolton ellen mi is ezt csináltuk. nagyon örülök a győzelemnek és persze a jelenlegi első helyünknek, de az a sportszerűtlenség nem volt az Arsenálhoz méltó
14 éve
Törölt felhasználó
Örülök, hogy nyertünk de így, hogy Diaby kiesett úgy nem tudok! Nem 1-2 napos sérülésről van szó ahogy olvastam Wenger nyilatkozatát. Így a kiesése nagy kár!
Főleg a nagy 4 es elleni meccs előtt! Kezdenek elfogyni a középpályásaink! Nehéz lesz ugyan azzal a 11 emberrel végigvinni a 4 nagy elleni + a Bl meccset!


majdnem 500 hozzászólás! Ilyen se volt mostanság!
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem denilson a 2. félidőben nyújtott nagyon jó teljesítményt,de mondjuk a 2. félidőben öröm volt nézni mindenki megmozdulását.
Ismét hatalmasat játszottunk és akár 6-7 gólt is szerezhettünk volna.
Én se számítok 8-9 pontnál többre,ezzel a kerettel.
NEm hinném h fog jönni vki,ha mégis azon nagyot csodálkoznék...
De én így is bajnokesélyesnek tartom as csapatot.
Go Gunners!!!

Szólj hozzá