Az oldalunkon is megjelent a hír, miszerint a Celtic érdeklődik a 24 éves védő iránt, s most Arséne Wenger is megerősítette ezt.

A svájci Senderos, aki a tavalyi idényt az AC Milan csapatánál töltötte kölcsönben, még csak két alkalommal lépett pályára a szezonban, s Sol Cambell szerződtetésével csak csökkentek az esélyei arra nézve, hogy többször ölthesse magára az Arsenal mezét.

Igen, a Celtic érdeklődik iránta, megtörténhet a transzfer

-nyilatkozta az Ágyúsok francia menedzsere.

Sol Campbell, s rajta kívül még négy középhátvéd is a csapatunk tagja. 
Philippe nagyon keveset játszott az idényben, pedig nagy szüksége lenne rá ahhoz, hogy kijusson a Világbajnokságra. 

Több helyen is egy esetleges kölcsönszerződésről beszéltek Senderos ügyében, de az Arsenal hivatalos oldalán nem volt erről szó, így egyenlőre nem lehet tudni, hogy a 2002 decemberében leigazolt játékos ideiglenesen vagy véglegesen távozna-e Észak-Londonból.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Az ilyeneket persze megerősíti Wenger. Bezzeg csatár nem jön.
14 éve
Törölt felhasználó
Ne csak ezeket a híreket erősítgesse meg Wenger, hanem azokat is, hogy akar venni csatárt, még most Januárban! Már ha akar... Am sztem Wenger mostmár nem fog kockáztatni, hozni fog csatárt, mondhatjuk úgy is, hogy mostmár nem engedheti meg magának, hogy kockáztasson, mert itt most már van súlya annak, hogy hogyan zárjuk az évvégét 4 trófea nélküli év után! Nem engedheti meg magának, hogy ne igazoljon és ezt ő is tudja, Eduardo vagy akármelyik csatár akármikor lesérülhet (nem nagyon lepne meg...), mondjuk akkor, amikor nagyon kellene, és akkor aztán bánhatja majd! Szal én azt mondom hoz valakit, ebben 80%-ig biztos vagyok... Persze ott az a 20 is...
14 éve
Törölt felhasználó
Sajnos itt nem lesz csatárigazolás...:(
Pedig naon kéne mer ha jönne egy csatár, akkor gyakorlatilag minden poszton naon jók lennénk...
Ez nem vihar előtti csend az biztos!
14 éve
Törölt felhasználó
hát menjen csak sose szerettem lomha egy srác meg föleg mekkora pofája volt amikor nem itt játszott és a végén mégis pofára esett...így jár aki üzenget:D
14 éve
Törölt felhasználó
huuh az öreg Dennis,Zseni volt a fiú :D

Szólj hozzá