Arsene Wenger szeretné, ha Jack Wilshere a Premier League valamely csapatához kerülne kölcsönbe.

Az Arsenal mestere nagyon fontosnak tartja a 18 éves szpuertehetség fejlődését, és már korábban beszélt a középpályás kölcsönadásáról.

A pletykák azt állították nem is olyan rég, hogy Jack majd Steve McClaren Twentéjében folytatja Hollandiában, de Wenger szerint játékosának Angliában kellene maradnia.

"Szeretném, ha maradna a Premier League-ben."

"Örülnék, ha jövőre már rendre a kezdőcsapatban brillírozna, de ezt gondolni a legkönnyebb. Hallottam a Twente érdeklődéséről, de engem a PL-csapatok érdekelnek, mint lehetségek célállomások."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Mindenképpen a PLben a helye! Fizikailag még gyengécske, de ez egyáltalán nem gond még 18 évesen!! Szokja csak Jack a PL légkörét, aztán jöjjön vissza, és robbanjon be a kezdő 11be! Én ezt kívánom neki! Tehetséges a srác, annyi szent!
14 éve
Törölt felhasználó
El lehetne küldeni Gianfranco Zola együtteséhez. Be lehetne venni egy átigazolásba. Jönne Carlton Cole + mi adjuk Wirsherét fél évre kölcsönbe + még adunk 7-8 millió fontot.
14 éve
Törölt felhasználó
Mindenféle képen ne menjen messze! Úgy kéne megoldani, hogy ne menjen nagyon messze mert nem lenne jó neki ha most költözni kéne neki. 17 évesen meg ne is. Eléggé necces lenne, hogy most 17 évesen elköltözne Anglia másik részébe. Gondolom ilyen idősen még a szüleivel lakik szóval maradjon itt London körül.
14 éve
Törölt felhasználó
elvileg a bolton is a jelöltek között van :roll: szerintem is az a lényeg hogy játszon az most nem számít melyik bajnokság csak azért lenne jó ha az angol bajnokságba maradna mert akkor még jobban hozzászokna és nem szokna el tőle ami azért nem lenne hátrány....én nagyon szeretem wilsheret és remélem pár év múlva nagy sztár lesz :) :) :) ;)
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem az angol 2. osztályba is tudna fejlődni és ott biztos kapna állandó játéklehetőséget, sőt kicsit még a keménységhez is hozzá tudna szokni

Szólj hozzá