Gavin Hoyte: A Brighton-ban játszó játékos nem lépett pályára a Walsall elleni bajnokin. A meccset megnyerték a sirályok 2-1-re.

Havard Nordtveit: Az ifjú norvég védő játszott a Nürnberg-ben (szűrőként) és 64 percet játszott a Schalke ellen. Végül kikaptak 1-0 arányban.

Henri Lansbury: Az ifjú játékos 90 percet játszott a Watfordban. A lódarazsak kikaptak a     Doncaster csapatától 2-1-re. A fiatal tehetség sárga lapot kapott a 90.-dik percben.

Jay Simpson: A 21 éves ágyús végig a padon ült a Blackpool-QPR meccsen, ami 2-2-re végződött.

Kerrera Gilbert: A nemrég kölcsön adott ágyús 90 percet játszott a Peterborough csapatában. Gilbert két csapattársát is kiállították így nem meglepő, hogy a Derby kiütötte őket 3-0-ra.

Mark Randall:
Csereként állt be a Hartlepool elleni bajnoki meccsen. A mérkőzést megnyerte a Milton Keynes 5-0-ra.

Rhys Murphy: Mint már korábban beszámoltunk róla, a fiú súlyos sérülést szenvedett, így jelenleg nem bevethető.

Wojciech Szczesny: A tehetséges kapus 90 percet játszott a Brentford-ban. A mérkőzést megnyerték a Carlisle ellen 3-0-ra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
jóó cikk..nem szerepeltek valami jól...
14 éve
Törölt felhasználó
Ezredes lettem!! Remélem az oldal állja az első kört! :D
14 éve
Törölt felhasználó
A Daily Mirror szerint a Fulham 20 éves védőjét, Chris Smallingot leigazolhatja még januárban Wenger! Úgy írják, hogy akár 7 millió fontot se sajnálnának érte.

Ha egy 21 éves srácért nem sajnál ennyit akkor egy csatárért 15 milliót sajnálhatja. Idén kb csak januárban vagy 15 milliót elköltöttünk csak a fiatalokra!
14 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm mindenkinek. Igyekszem ahogy tudok.
14 éve
Törölt felhasználó
Pedro Botelho

Szólj hozzá