Arsene Wenger elmondta: a csapatának játékosai végre felnőttek.

A vendégek nagy nyomás alá kerültek a Bolton ellen, de mégis 2-0-ra győzni tudtak vasárnap este a Reebok Stadionban. Egy megfelelő gólarányú győzelemmel szerdán az Ágyúsok az élre állhatnak, és az ellenfél ismét a Bolton lesz, ezúttal az Emirates Stadionban.

Wenger szerint a fiatal testek mostmár érett fejeket kaptak.

"Az évek során megerősödtünk. A Bolton pazarul játszott, de éretten futballoztunk. Tudtuk, mikor mit kell csinálni, és speciális dolgok kellettek a győzelemhez."

Wenger azonban nem bízza el magát, elmondása szerint ugyanis nehéz az élre kerülni, de még nehezebb fentmaradni.

"Van egy trend a ligában, amelyet követnünk kell. Ezentúl mindig kiemelkedő produkciót kell nyújtanunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
már sokszor mondta már Wenger hogy felnőtt már ez a csapat! 8-/
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem is kezdünk egyre jobban erősödni, idén az olyan meccseket is tudjuk hozni, amit tavaly, vagy azelőtt nem sikerült! Gondolok itt elsősorban a Fulham-Arsenalra (0-1), meg a tegnapi Bolton-Arsenal (0-2) is ide sorolható, de az Everton ellen is az utolsó percekben sikerült egyenlítenünk, és ez számomra rendkívül pozitív és örömteli is egyben! Kétségkívül ebben a csapatban nagyon sok potenciál rejlik még!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Essien amúgy sem volt alapember, szóval nem nagy hátrány ez a cselsziknek!
jó hogy érett a gárda, meg minden ilyesmi, csak fizikailag is rende lennének... nem kenne ennyi sérülés, az lenne az igazán jó!
14 éve
Törölt felhasználó
Számunkra pozitív hír: Essien kb 1 hónapig OFF, ledarálták az ANK-n. Bár nem szeretek kárörvendeni de ennek a hírnek örülök egy kicsit. Ha nem nyomják tele koksszal a cselzi orvosai akko sztem nem játszik ellenünk! (bár ne örüljünk mert ezek a küszöbmajmok mindenre képesek, sztem a mostani cselzi keret tagjai serdülő korukba csak energiaitalt, növekedési hormont meg ephedrint kaptak!!!)
14 éve
Törölt felhasználó
Ha mindig győzni fogunk akkor biztos a bajnoki cÍM.mINDIG TUDNI KELL HOGY kell befejezni egy meccset, ebben biztos fejlődtek.

Szólj hozzá