The Walcott és Denilson felépültek sérülésükből, így ott lehetnek szerdán a Bolton ellen. Az Arsenal az első helyre ugorhat, ha megismétlik 2-0-s győzelmüket az Emirates Stadionban, és most két középpályás tér vissza, akik segíthetnek. A brazil bordasérülés miatt volt távol, Walcott pedig ínsérüléssel bajlódott december 27. óta.

Sajnos rossz hír is van, mégpedig az, hogy Fran Merida kidőlt. Aaron Ramseyről és Samir Nasriról már tudunk, ők három hetet hagynak ki.

Nicklas Bendtner visszatérését 10 nap múlva jósolták, de van esély rá, hogy játszik az Aston Villa ellen jövő szerdán. Ő október 31. óta harcképtelen.

Denilson és Walcott visszatér szerdán. Ez nagy lökés számunkra, mert egy ideig sérültek voltak, és kellenek a friss játékosok. Walcottnak különösen örülök, mert egész szezonban gátolták a kisebb sérülések.

Nicklas Bendtner a jövő héten már rendelkezésünkre áll az Aston Villa ellen. Hétfőn, vagy kedden már teljesen jól lesz. A Stoke ellen még korai lene bevetni, de van esélye ott is a keretbe kerülni.

Balszerencsénkre elvesztettük Fran Meridát, akit bokán rúgtak tegnap, de ő az egyetlen új sérült.

Nasri és Ramsey helyzete ismert, 21 nap múlva térnek vissza. Meglepetések lehetnek, mert ők kifejezetten olyan játékosok, akik gyorsabban felépülnek a vártnál, de mi 21 nappal számolunk.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Mérida előtt itt lenne a lehetőség erre ő is megsérül! :S Lassan már az U-17-ből kell hívni játékosokat a cserepadra,mert nem lesz meg a keret ennyi sérülés miatt!
14 éve
Törölt felhasználó
Mindenképpen jó hír, hogy Denilson és Walcott is visszatérnek! Viszont Merida az új sérült, neki nem örülök, mintahogy Nasrinak és Ramseynek sem! :S Mihamarabbi felépülést valamennyi sérültünknek!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát van ebben a hírben jó is meg rossz is. De inkább örülök a jónak minthogy most szomorkodjak. Szerintem nem fog csatár érkezni mert Bendő már visszatér a Villa ellen. Wenger nem fog igazolni.
És igazad van Pasti. Nekem ez nem jutott eszembe de ilyen szempontból tényleg jó. Én még egy játékost játszanék egy kicsit többször. Silvestre.
14 éve
Törölt felhasználó
"Meglepetések lehetnek, mert ők kifejezetten olyan játékosok, akik gyorsabban felépülnek a vártnál" Tényleg lenne ilyen játékosunk?Na mind1, legyen igaza Wengernek! Denilson és Walcott visszatérésével és a többiek kiesésével egy ilyen csapatra számítok: Almunia---Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy---Fabregas-Denilson-Diaby---Rosicky-Eduardo-Arshavin. Igaz, hogy Wenger mondott olyanokat, hogy pihentetné Andreit, de sztem inkább a Stoke ellen fogja ezt megtenni. De ha esetleg már szerdán akkor Vela vagy Walcott kezdhet helyette. A többiek helye sztem elég biztos, hacsak nem sérül meg még valaki...
14 éve
Törölt felhasználó
egyetlen elonye a sok serultnek az,hogy wenger ugy rotalja a csapatot.hogy senki se panaszkodhat hogy keveset jatszik. verman meg gallason kiveve mindenki "pihen" par mecs utan meg alex song az akik mindig kezd csak most ank

Szólj hozzá