Az Arsenal a Bolton otthonába látogatott. Az Ágyúsoknál Nasri maradt ki a csapatból, Fabregas és Clichy felépültek és Eastmond a kezdőben kapott helyet.

A meccs a kezdetektől nagy iramú volt, a találkozót a Bolton kezdte éberebben. Az Arsenal nem bírta felülmúlni a jó fizikumú hazai csapatot

A félidő végére az Arsenal kezdte átvenni az irányítást, a Bolton játékosai több alkalommal is keményen szerelték Wenger fiait.

Az első gólt Fabregas szerezte a 28. percben. A gólpasszt Eduardo adta.

A gólt követően a Bolton játékosai megvadultak és még jobban támadták az Arsenalt.

A 2. félidőben az Arsenal nem volt túl éber, így a hazai csapat több alkalommal is közel állhatott a gólszerzéshez. Almunianak többször kellett kijönni a kapuból vagy nagyobb védést bemutatni.

A 60. percet követően az Arsenal újra játszotta a játékát, a 'szép' futball meghozta gyümölcsét. A csereként beálló Merida lőtt gólt a 78. percben, a gólpasszt ismét Eduardo adta, így alakult ki a 0-2-s eredmény.

A meccs hátralevő részében komolyabb helyzet nem volt. Összességében a gyenge játék ellenére is megérdemelt a mai 3 pont. A játékosok úgy utaztak el a mai meccsre, hogy a 3 pontot el kell vinni. -ez sikerült, a körülmények pedig felejthetőek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (244)

14 éve
Törölt felhasználó
Jó van én nem feszítem tovább az idegeket. A véleményünket tartsuk meg magunknak! Am a .com on rajta van, hogy Nasrinak térdín sérülése van és ha jól fordítottam akkor 21 napot vesz igénybe a felépülése. Rossz hír.

On Nasri's injury...
"It is what I call a 21-day injury. It is a clean hamstring [injury]." :shut:
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem igenis küzd Arshavin, még ha nincs is a legjobb formában! azért volt egy pár ütközete Zet Knight-al... :D
14 éve
Törölt felhasználó
ha nem megy valakinek, de látom rajta az akarást, már azt a játékost tisztelem. dudu fut még ha gólt se lő. nem lazsál. Arsa meg minden 5. meccsen meghajtja magát, de a többi 4en csak alibizik a leg gusztustalanabb módon. nem látnám h küzdene a nálánál magasabbakkal, hagyja magát elnyomni.
14 éve
Törölt felhasználó
hát ha ericsson Eduardo ellenes, akkor Clichy Arshavin ellenes...nem is kicsit...jól látom?
14 éve
Törölt felhasználó
ja mondtam meccs elött hogy ellenünk futottak legtöbbször lesre 88-szor.... ezek szerint ma csak 2-szer volt lesen bolton játékos :P :P :P

Szólj hozzá