Az Arsenal házatáján már a hivatalos oldal is bejelentette Sol Cambell visszatérését, és bebizonyosodott samuel Galindo megszerzése is, ám a fiatal játékos egyből távozik kölcsönbe. Újabb csatárhíreket is lehetett olvasni: Mario Mandzukic és Higuain is érkezhet a pletykák szerint, Milos Krasic pedig szívesen játszana az Ágyúsoknál.

A Man. United állítólag megszerezné a Porto védőjét Rolandot, és egy pletyka szerint a klub kapcsolatba került Pep Guardiolával, a Barcelona menedzserével. A Liverpool a Reading kapusát venné meg: Adam Federici a kiszemelt. A WHU egy argentin csatárt Maxi Lopez iránt érdeklődik. Owen Coyle lett a Bolton új edzője, ezenkívül Di Maria nem szeretne a Polgárokhoz igazolni.

A Barcelona francia kapust szerezhet, Steve Mandanda a kiszemeltjük, míg távozhat Gabriel Milito a Wfl Wolfsburga. Gerrardnak az év végén lejár a szerződése, és a Real Madrid szívesen leigazolná. a Racin Santanderbe távozhat Philippe Senderos, aki valószínűleg még télen elhagyja az Arsenalt.

A Juventus Fernando Gagoval és Hernán Crespoval erősítene. Storari a Milan után a Genoa kapusa lett. Az Udinese bejelentette hogy sem Inler, sem pedig D'Agostino nem fog távozni a klubtól. Rocchit a Bari szerezné meg a Laziotól.

A Hamburg a Stuttgart csatárát, Cacaut szerezné meg. A Werder nem engedi el Mesut Özil, és még egy hír a klubnál: Rosenberget a Valencia szerezné meg.

Magyar hírek: Csizmadia Csaba a Fradiba igazolt, míg Filkor (Inter) is a Sasoknál köthet ki. Bajzát Péter Magyarországon belül váltott klubot: a Győri ETO-ból a Diósgyőrbe távozott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Dragóner egy kis bzi...Ezt élőbe láttam asszem.Pedig am NB1-et nem nagyon nézek, mert lófszt nem érxD ;-P
Am meg Bajzát csak kölcsönbe jött...Nem végleg ;-PKíváncsi voltam pedig honnan lett ennyi pénze a DVTK-nak. ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Én meg Siófok fan vagyok mert itt lakom :P de ha azt nézzük hogy az élcsapatok közül kinek akkor a DVSC !
Matthew ha Dragóner arra járna akkor az orrát picit birizgáljátok meg mint ahogy ő is tette Balajtival
http://www.youtube.com/watch?v=k21-i-YdqWY
valahogy így kéne
14 éve
Törölt felhasználó
A DVTK most elkezdett igaolni.Bajzát MO-n elég "nagy" név.Csak tudnám, h honnan van pénz, főleg, h most építünk új stadiont.xDRemélem bentmaradunk ;-PFilkor meg azért volt hülye, h vissza jött MO-ra-.-'Nemhogy inkább vmi kis csapatba ment volna, már az inter erős volt nekik. ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Denilsonnak és Walcottnak nagyon örülök, de áh Nasri... Pedig kezdett jó formában lenni, Ramsey is jó volt! :S Na de nem baj, sztem az is nagy szó, h Denilson és Walcott visszatérhet!
14 éve
Törölt felhasználó
Én meg aggódom,mert Nasri,és Ramsey nem lesz egy ideig,viszont Denilson,és Walcott visszatér szerdán!Bendtner visszatérésére AW: 10 nap talán! :S Azaz 27.-e! Addig nem kellene csatár után nézni Mr.Wenger?

Szólj hozzá