A francia menedzser elismerte, még mindig nem tudja, hogy a helvét védő maradni szeretne-e jelenlegi klubjában. Számos oldal beszámolt már arról, hogy Senderos előszerződést kötött egy olasz klubbal.

Sol Campbell leigazolásával létrejött az egyensúly az Arsenal hátvéd sorában, így a 24 éves védőnek nem lehet maradása. A svájci úriember különben is több játéklehetőséghez szeretne jutni, hiszen a világbajnokságon oszlopos tagjává válna Svájcnak.

A pénteki sajtótájékoztatón Wenger elismerte Senderos távozásának szándékait és úgy nyilatkozott, hogy megérti a leendő eligazolás okát.

Nem tudom, hogy maradni szeretne-e

-mondta a francia.

Sok múlik az alternatívákon és a távozás időpontján. Egy játékos célja minnél többet játszani. Az ember elvárja játékosától, hogy az a lehető legtöbb játéklehetőséget akarja kicsikarni magának.

Mindig is úgy próbáltam irányítani a csapatom, hogy a játékosok állandóan vidámak legyenek. Ebben a helyzetben sem vagyunk csalódottak.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Csak tudná! (sajnos) Amúgy szerintem azért nem hozza vissza Henry-t mert akkor megszűnne a csapatban az egyensúly. Mert ha visszaigazolná Henry-t akkor mindenki őt akarná megjátszani és egyből mindenki tőle várna mindent, és sokan akik most jól játszanak, háttérbe szorulnának! Így nélküle kialakult egy egyensúly amit felborítana ha visszajönne. Örülnék ha visszajönne nem erről van szó de most Wenger fejével gondolkoztam!
14 éve
Törölt felhasználó
barczibalazs az tény, hogy Henry-n nagy volt a teher, ő volt a csapatkapitány, ő szállította a gólokat - emellett pedig ipari mennyiségű gólpasszt adott minden évben- , mindenki őt kereste a labdákkal szóval valóban nagy teher volt rajta. de azt leszámítva, hogy az utolsó évében sokat volt sérült, és emiatt kevesebbet játszott, szerintem az lett volna a legjobb neki is, és nekünk is, ha marad, mert ezeket a fiatalok Cesc-el karöltve most már BL-győzelemre tudná vezetni...
14 éve
Törölt felhasználó
Jólvan sorry BEK-et nyert, azért valljuk be egyikből jött létre a másik, nincs nagy különbség a BEK meg a BL között ( a BL serleg is ugyanaz vagyis ugyanúgy néz ki mint a BEKes)
14 éve
Törölt felhasználó
Barczibalazs Puskás nem nyert BL-t.Hogy nyert volna már???Akkor még nem is volt és Beket nyert amúgy is.
14 éve
Törölt felhasználó
fecc04 én a szürkülést úgy értettem h sztem az utolsó idényében sok fiatal mellett játszott és nekem végig az volt az érzésem h Henryra támaszkodott az egész csapat amikor csak tudott és valljuk be neki sztem jót tett a közeg váltása, az első 2 Barcas szezonjába nagyon jó volt sztem (attól függetlenül h nem a saját posztján játszott), túl nagy volt már a teher Henryn és nem tudta azt a szintet hozni amit elvártak tőle az utolsó időben. (természetesen isten ments h szidjam Henryt, a 174 Arsenalos góljával ő az isten!) és mondanék egy új példát egy labdarúgóra aki új virágkorát érte egy új közegben: Puskás Öcsi bácsi (amikor a Realba került 16kilót fogyott h bekerülhessen a csapatba és félév kemény edzés során elsőszámú csatár lett az akkori világ legjobb csapatába, 5bajnoki, 1 kupa, 3 BL győzelem)

Szólj hozzá