Arséne Wenger 2 és fél hónap után ismét benevezte az Arsenal utazó keretébe Gäel Clichyt. A francia balhátvéd október 31.-én szenvedett egy komolyabbnak tűnő sérülést a Tottenham ellen.

Ennek ellenére Wenger elég elővigyázatosan bánik Clichyvel, nem szeretné, hogy kiújuljon hátsérülése.

Cesc Fabregas is komoly eséllyel pályázhat a kezdőbe. A spanyol karmesternek a térde sérült meg, miután bő húsz perc alatt kettő mesés gólt vert Brad Friedel kapujába.

A 60 éves edző azt is elmondta a pénteki sajtótájékoztatón, hogy a francia balbekk nem feltétlenül fog majd kezdeni a Bolton ellen.

Cesc és Gäel vasárnap a csapattal utaznak-

nyilatkozta a menedzser.

Clichy minimum a cserepadon kap majd helyet. Nagyon jó, hogy visszatért közénk. Cesccel kapcsolatban tudtuk, hogy mennyi időre lesz távol, Gäellel viszont más volt a helyzet. Őt végig bizonytalanság övezte.

Wenger a lábadozó Walcottról is ejtett egy-két szót:

Theonak a bordájával van baja. Ő még nem lesz bevethető, türelmesnek kell lennünk vele. Reméljük sérülése maximum egy-két hetet vesz majd igénybe.

 Az utolsó páciens az online sérülésjelentésünkön Neves Denilson. A brazil középpályás az Everton ellen szenvedett hasizom sérülést. A Mester az ő állapotáról is beszámolt:

Jelen pillanatban nem számolunk vele a Bolton ellen. Hasizom húzódással van dolgunk, de nem hisszük, hogy sok idő telne el a visszatéréséig.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
Chekkoljátok ezt,aki még nem látta,érdemes tanulmányozni,itt sem játszanak kigyúrt állatok ,hogy Vik példáját hozzam fel,de lehet tekintélyből erőt kovácsolni :D

http://www.megavideo.com/?d=KJ779TRK

http://www.megavideo.com/?d=VP5IHAKQ


És egy kis extra Arsenal-Everton Highbury 2005 első félidő,(magyar komment) letölthető:

http://www.megaupload.com/?d=52ED90IG

14 éve
Törölt felhasználó
Ok. de amíg 20 évesekkel van tele a keret (olyan mint Denilson,Ramsey,Nasri,Vela,Bendtner,stb..)vagy pedig bőven 30 éven felüliekkel,addig nem lesz semilyen klubsiker..Belőlük egy sem kellene.Bár sajnos ez valszínűleg a stadion építésének köszönhető,ettől függetlenül persze szeretem Denilsont,és a csapatot is ne értsen senki félre. :D
14 éve
Törölt felhasználó
Igazad van ericsson! Everlast! Rengeteg olyan játékos van, akik fizikailag nem egy állatok, de másban nagyon jók! Lásd Messi, szted olyan nagyon erős fizikailag? És mégis nézd meg... Vagy h csak a PLből említsek és ne is olyan messziről: Walcott,Rosicky vagy épp Arshavin, szted ők erősebbek fizikailag Denilsonnál? Hát nem hinném, hogy olyan nagyon kigyúrt állatok lennének! Sztem nagyon rosszul látod a dolgokat! Sztem Denilson jó játékossá nőtte ki magát, sztem ezzel nem túlzok!
14 éve
Törölt felhasználó
Vik! Figyelj, inkább ott állítsák ki mint az Arsenalban! Ne szakítsa félbe az 1 éves piroslap mentes szezonunkat! ;) Ha meg kiesnek akkor meg jöhet máris haza. Akkor legalább játszhatna a Bolton ellen. XD

Everlast! Sok játékost lehetne mondani, hogy olyan testfelépítéssel mint ő nagyon sikeres. 20 éves a srác, még simán fejlődhet. Nem is tudom, asszem Diaby-ra mondta Wenger, hogy nagyon megerősödött. Meg azért sérülékeny itt egykét ember mert fejben nincsenek rendben és nem azért mert sérülésre hajlamosak. Ha gyenge testfelépítésűek lennének akkor az iramot nem bírnák és akkor egy magyar csapatban lennének nem egy angolban!
14 éve
Törölt felhasználó
Igen,persze elismerem,hogy nem minden a fizikumon múlik,de Denilson csupán technikailag Arsenal és Pl szintű,sajnos ő a törékenyebbek közé való,ez nem feltétlenül előnyős egy belső középpályástól ha mellette ott van Fabregas akit nem szabad szélen játszatni,ő egy belső támadó irányító,mellé nyílván egy védekező kp. kell.Denilson viszont nem megfelelő erre a posztra,inkább Song..Denit eredetileg 6-7 év múlva lehetne a kezdőbe nevezni,addig talán elérné a szinetet de Wenger dönt és az ő fiatalitási taktikáját el kell fogadni,bár ezért nyeretlen a csapat 5 éve..

Szólj hozzá