Az Upton Parkban fogadta tegnap este a West Ham United tartalékcsapata Nei Banfield legénységét, amely kiegészült a veterán Campbellel, aki legutóbb 2006 májusában játszott az Ágyúsok szerelésében.

Az angol középhátvéden kívül több olyan fiatal is kezdett a meccsen, aki az utóbbi időben az Arsenal első csapatában is lehetőséget kapott vagy ott volt Arséne Wenger cseréi között egy-egy találkozón, míg a kispadon kíváló képességű U18-asok foglaltak helyet.

Az Arsenal kezdőcsapata...: Mannone, Gilbert, Campbell (46'), Bartley, Cruise, Eastmond, Randall (46'), Mérida, Emmanuel-Thomas, Coquelin, Sunu.

...és cseréi: Shea, Hajrovic, Evina, Miquel (46'), Frimpong (46'), Freeman.

Az összecsapás első félidejében az észak-londoniak kétgólos előnyre tettek szert Jay Emmanuel-Thomas duplájával. A 19 éves játékos előbb a 27. percben talált be Fran Mérida szögletét követően, majd egy minutummal később Kerrea Gilbert labdáját értékesítette az ötös sarkáról.

A második játékrész legelején Campbell, valamint Mark Randall elhagyta a játékteret, s Ignasi Miquel, illetve Emmanuel Frimpong érkezett a helyükre.

Az 55. percben szépíteni tudtak a Kalapácsosok Freddie Sears révén, aki büntetőből vette be Vito Mannone kapuját, majd a 78. percben ki is egyenlítettek: Kyle Bartley mutatott be egy nagyszerű szerelést az Arsenal tizenhatosán belül, de a bíró szabálytalannak látta az esetett, s fújt is, hogy aztán Sears is megszerezhesse a második találatát a mérkőzésen.

Az Ágyúsok azonban nem törtek össze a hazaiak büntetőgóljaitól, s a 83. percben újra vezetést szereztek Emmanuel Frimpong 20 méterről eleresztett löketével, majd a hosszabbításban Emmanuel-Thomas megszerezte harmadik gólját is, ezzel pontot téve az összecsapás végére.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Campbell a pályán volt,nem is kaptunk golt,lejott egybol 2t...
Senderosnál meg Silvestrenél sokkal jobb az angol bika,egyértelmuen
14 éve
Törölt felhasználó
Grat JET-nek, mester 3as nem semmi!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem néztem a meccset hogy játszott ?
Amúgy elég szép ezen a képen az Upton Park


14 éve
Törölt felhasználó
arsecky! a kommented töröltem ,a következő magyar oldal linkelésnél tiltalak az oldalról!!
14 éve
Törölt felhasználó
off: Kamerun elég gyenge,nem igazán álltak még össze,és mintha nem is találná mindenki a helyét a csapatban!A nevek alapján természetesen ők a legesélyesebb,Elefántcsontpart,és Ghána mellett,de mint csapat Egyiptom jobb, szerintem megint ott lesznek a döntőben!

Szólj hozzá