Az Arsenalnál mostmár több hírről lehet beszámolni: Rhys Murphy és Craig Eastmond hosszabbított a csapattal, és az Arsenalnál legenda Sol Cambell visszatért a klubhoz. Egy tartalék meccs után hivatalosan is az Ágyúsok játékosa lett, technikai okok miatt még nem mutathatták be. Cambell érkeztével nagyobb lett az esély Philippe Senderos távozására, aki azt nyilatkozta, hogy nem sérülés miatt nincs a pályán, és több lehetőséget szeretne kapni. Állítólag a 17 éves Samuel Galindot is megszerezte az Arsenal, aki egy bolíviai tehetség. Csatárposzton nicsenek frissebb hírek.

Angliában Stefano Okaka valószínüleg a Fulhambe megy fél évig az AS Romától. A Wigan megszerezte a Celtictől a skót válogatott Gary Caldwellt. A Man. City ismét egy sztárjátékost szerzett meg, Patrick Vieria fél éves kölcsönszerződést kötött a Polgárokkal. A Liverpool egyes pletykák szerint leigazolta Chamakhot, ám valahol azt írják, hogy a marokkói még az év végéig nem távozik a Bordeuxtól. Maxi Rodriguezt viszont már biztosan a Mersey-partiaké, hiszen átesett az orvosi vizsgálaton. A Manchester United megválhat öt játékosától: Anderson, Nani, Tosic, Vidic és Berbatov távozhat, és érkezhet a Vörös Ördögökhöz Mahamodou Diarra.

Az Atletico Madridhoz kölcsönbe érkezett a Juventustól Thiago, akit a madridiak véglegesen is megvennének. A Valenciától távozhat anyagi gondok miatt a két ászuk, David Villa és David Silva. A Galaktikusok közel járnak ahhoz (állítólag), hogy a 18 éves sergio Tanalest megszerezzék a Racing Santandertől.

A Milan kapusát, Christian Abbiatit a Sampdoria igazolná le, míg Dario Dainelli a Foirentinától a Genoába szerezte meg. A holland Guus Hidding, akinek jelenleg nincs csapata, a Juventus menedzserévé válhat a közeljövőben. A Milanban debütált már a kölcsönbe érkező David Beckham a Juventus elleni győzelem alkalmával.

Németország: a Bajorok látókörébe került Sami Khedira, a Stuttgart középpályása, viszont a Bayerntől szerezné meg a Lazio Van Buytent.

Egy magyarországi hír: távozott a Debrecenből Leandro, és a ciprusi Omonia Nicosiához igazolt.    

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

14 éve
Törölt felhasználó
Jaj Beszart Ibraimin nagyot röhögtem. :D :D Írják az egyik magyar odlalon: "Beszart Ibraimi a Bundesligában!" :D Mondom, oké és ezt hogy hozta össze?Csak úgy odaszart a pályára?? :D :D De nem, télleg van egy ilyen játékos. :D :D Ezen még mindig röhögök. :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Gallas hosszabbít, mert sztem az egyik legjobb védő a világon.
De ha megy, akkot Thiago Silvanak örülnék a legjobban
14 éve
Törölt felhasználó
A Mu tulajai állítólag Rooney-t és az Old Traffordot is eladhatja. 790 milliós az adósságuk! Ezért örülök én, hogy Wenger az edző. Az Emirates után nekünk is van 400 milliós adósságunk szóval ne is álmodjatok arról, hogy jönni fog David Silva vagy Villa.

Nyáron minden féle képen venni kell egy középső védőt. Mert Senderos, Campbell el fog menni. Lehet Gallas sem hosszabbít szerződést. Szóval 1-2 védőt venni kéne. Na meg most egy csatárt és meg lenne oldva egy két évre az igazolás gond.
14 éve
Törölt felhasználó
haljátok tom h ez offolás de nem rendezünk fifa bajnokságot?
14 éve
Törölt felhasználó
Most jó lenne a valencia két Davidjára rámoccanni! Sztem igen jó vétel lehetne.
Ha már úgy is Fabregas távozását sejtetik a nyártól. Összeszokott jó kis páros és
még korban is passzolna a főnök trendjéhez! ;)

Szólj hozzá