Nemsokára befejeződik az 'Emlékezetes Mérkőzések 2008/09' sorozat, de az élet ezután sem áll meg, és új rovattal jelentkezem. A meccseket tartalmazó sorozat 12 részes, tehát még kettő van hátra.

A legújabb rovat a 'Futballistafeleségek' címet kapta, ennek lényege, hogy összegyűjtöm a mostani illetve az egykori Arsenal-játékosok barátnőit (vagy esetleg volt barátnőit), illetve feleségeit, és róluk is egy kis adalékanyaggal szolgálok.

Annyi már biztos, hogy a rovat egy érdekességként kerül fel, valamint kárpótlásként is, mert a mostanra tervezett bakis Podcast-adást különböző gondok illetve időhiány miatt még nem tudtam megvalósítani (tehát kicsit később várható).

Az is 100%, hogy a rovat első részében kedvenc Arsenal-játékosom, Tomas Rosicky nőjével foglalkozunk! Mivel mint tudjuk: minden sikeres férfi mögött egy nő áll!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

14 éve
Törölt felhasználó
Na, hogy gyorsítsuk az eseményeket, meg is írom az Emlékezetes Meccsek 2008/09 utolsó előtti részét! :D
14 éve
Törölt felhasználó
Jol beszel ontsetek neki 🧀Nekunk meg asszonyokat,de gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! %-P %-P %-P %-P 🐍
14 éve
Törölt felhasználó
Ez remek ötlet! 🧀 🧀 Azt hittem mindenki örülni fog neki, mert az oldal látogatói 99%-ban fiúk. De amúgy gondoltam, hogy valaki úgyis bele fog kötni. Pl. a pénzügyes ötlet nekem nem tetszik mert rohadtul nem érdekelnek azok a számok, hogy van ennyi milliónk, és?? Ez viszont esztétikailag is szép lesz. 🧀 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Rendben, Rendben... itt cikkeztek mindenhol, hogy a Mu-nak 790 millás az adóssága és egy csomó játékosukat eladnák! Vidic, Anderson, Berbatov meg még pár. És akkor jutott eszembe a mi pénzügyünk!

Am vegyük meg csatárnak Berbatovot :) Adunk Ferginek 10 millát + egy korsó sört.
14 éve
Törölt felhasználó
Ericsson! Azt hiszem említettem a kollégáknak a rovat ötletét, mert emlékszem, hogy korábban is felvetetted. Nos, nem tudom, hogy mi újság vele, de köszi, hogy emlékeztettél. Igyekszünk, nekem most ez ötlött eszembe, meg régóta is tervezem.

Szólj hozzá