Miután a Cesc Fabregasszal kapcsolatos óriáspletykák az újév beköszöntével sem tűntek el, Arséne Wenger elárulta, hogy a múltban már levélben kérte meg a spanyol liga két óriáscsapatát, a Barcelonát és a Real Madridot, hogy hagyják békén az Arsenal csapatkapitányát.

A legfrissebb szóbeszédek szerint az Arsenal 40 millió fontos kivásárlási árban határozta meg Fabregas értékét, míg a Marca értesülései szerint az ágyúsok egy csereüzlet révén, Higuainért cserébe "száműznék" a spanyolt a Real Madridhoz. Természetesen ezek a pletykák egytől-egyik hamisak, de mégis újból és újból visszaköszönnek, a sok cáfoló nyilatkozat ellenére.

"Ezek a spekulációk Spanyolországban látnak napvilágot, nem itt. Mi mindig ugyanazzal a válasszal állunk elő erre a kérdésre." - mondta el Wenger az esetről.

"Nincs befolyásunk abba, hogy mit írnak Barcelonában, vagy Madridban, ennek ellenére írtunk nekik egy levelet. Mi sem állítjuk azt, hogy Messi és Kaká Angliába igazolnak a jövő héten. Ha egy nap úgy döntünk, hogy eladunk egy olyan játékost, akiért ők is érdeklődnek, akkor a legegyszerűbb az lenne, ha felhívnának. Nem kell ahhoz egy újsághoz fordulni." - tette hozzá.

"Jó ideje elküldtem már nekik a levelemet, hogy egy darabig biztosan nem adunk el egyetlen játékosunkat sem. Nem emlékszem, hogy pontosan mikor volt ez az eset, de nem reagáltak rá."

"Viszont a spanyolországi helyzetet kicsit nehéz követnünk. Tudnunk kell, hogy a csapatok elnökeit a szurkolók választják, szóval az jelölteknek igen komolyan kell kampányolniuk. Annyit még hozzátennék a dolgokhoz, hogy amik megjelentek a sajtóban, csak a spekulációk része volt, ugyanis hivatalos kapcsolatba nem léptek velünk a játékosért." - fogalmazott.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem azért az elég nagy túlzás, hogy a pletykák miatt utálják meg a szurkolók a játékosokat. Én még nem hallottam olyanról a házunk táján, hogy valakit azért nem szerettek, mert valami niemand lap megírt ezt meg azt egy játékosunkról. Ade se így volt :) Ade-val elég nagy volt a herce-hurca. Mi innen nehezen látjuk át a helyzetet, hogy mi is volt az oka, de hidd el, nem a pletykák voltak a hibásak :) Ade-val a fő hiba az volt sztem, hogy el akart menni, kivéve ha kap nagyobb fizetést, megkapta. Ezután is előszeretettel híresztelte, hogy ő bizony szívesen játszana itt meg ott, amit sehol sem tagadott. Egyetlen cikk, még az arsenal.com-on sem szólt arról, hogy ezek a híresztelések pletyka szintűek, tehát voltak valós alapjai. Ezt még megfejelte egy még szarabb játékkal és ez valamiért nem tetszett a szurkolóknak. Én ezek előtt se szerettem, de én ezért utáltam meg és szerintem közelebb áll a valódi problémákhoz, mint hogy a pletykák miatt :)
14 éve
Törölt felhasználó
háát igen...gusztustalan amit a Real meg a Barca csinál
teljesen igaza van AW nek
14 éve
Törölt felhasználó
Még maradjon pár évet, és akkor eladjuk mondjuk úgy 70-80 milláért, és itt lesz Ramsey aki pótolja, vagy max veszünk abból a sok millióból egy klasszis irányítót!
14 éve
Törölt felhasználó
Szntem meg azvan, h a "tapasztaltabb" szurkolók levágják h ezek csak pletykák, és tudják h Fabregas h áll a klubhoz, és megvárják a hivatalos cuccost.. Tuti marad még évekig, imád az Arsenalba játszani, és megis látszik rajta, mi is, szurkolók is imádjuk:D egszerűen szntem oka nem lenne a távozásra
Gonka xD ez a kijelentésed meg elég erős volt :D
14 éve
Törölt felhasználó
de ne felejtsétek hogy tavaly Ade rosszul is játszott,nem csak azért utáltatta meg magát mer pletykáltak rola,hanem semmit se mutatott
Fabregas a kozonség kedvence,nem lesz semmi ilyen,nyugi
és azt se felejtsétek ám hogy Adebayor néger,Cesc fehér... ;)

Szólj hozzá