Miután Arséne Wenger a mai nap folyamán már kizárta Carlton Cole és Victor Moses szerződtetését, a francia mester velük együtt cáfolta Marouane Chamakh és Andre-Pierre Gignac esetleges érkezését is.

A Bordeaux csatárát már tavaly nyár óta folyamatosan összefüggésbe hozzák az Arsenallal, de a francia címvédő csapatnál annak ellenére sem akarják eladni a marokkói játékost, hogy Chamakh szerződése az év végén lejár, tehát szabadon igazolható lesz.

Bár Chamakh arsenalos szerződését addig még számos csapat, újabban a Liverpool is megakadályozhatja, Wenger mégsem ezzel foglalkozik, hiszen rövidtávú megoldást keres a csatárkérdésben, tehát a 25 éves játékos leghamarabb is csak a nyáron csatlakozhat a klubhoz.

"Chamakh továbbra is elérhető, de csak a nyártól. Egyelőre nem beszéltünk sem vele, sem a menedzserével erről a dologról. Nyilvánvalóan érdeklődünk iránta, de jelen pillanatban a rövidtávú megoldásokra koncentrálunk a csatárkérdést illetően." - mondta Wenger.

A Toulouse remek formájában lévő támadóját pedig a magas kivásárlási ára miatt nem fogja megvenni az Arsenal menedzsere.

"Valóban kedvelem a játékost. Nem kell megfigyelőket küldenem a meccseire, hiszen már a francia válogatottban is bemutatkozhatott, és amúgy is jól ismerem."

"Ugyanakkor az ára igencsak magas. A Lyon megpróbálta megvenni tavaly majdnem 20 millió fontért, de a Toulouse elutasította az ajánlatukat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
ebből annyit veszek ki hogy
tapasztalt,olcsó,jó játékost igazol
14 éve
Törölt felhasználó
Hát én már tényleg nem tudom, mit akar Wenger! De sztem is jobb lenne, ha egy "öregebb" csatár jönne, mert ígyis vagyunk elől elegen, ha mindenki egészséges, csakhogy ez elég ritka! Ha RvP felépül, akkor már nem lesz szükség csatárra, nyáron meg így akkor jön még Chamakh is!
14 éve
Törölt felhasználó
Na de ha már ök sem jönem akor ki fog jöni ??? Arsene Wenger valakit már vehetne mert igy a támadoposzt nagyon ratyi föleg Bentner-el mert ööö csak cserecsatár sztem ... :exclaim: :exclaim: :gulp: :gulp: :grrr: :grrr:
14 éve
Törölt felhasználó
Jó hát ezt eddig is tudtuk.Ebben a nyilatkozatban az tetszett, hogy még mindig igazolna valakit.
14 éve
Törölt felhasználó
hát már nem értem...remélem minnél hamarabb igazol valakit én colenak v sahanak örülnék de ha valakit vesz wenger az is top játékos lesz:D

Szólj hozzá