Arsene Wenger határozottan állítja, hogy Sol Campbell még mindig nagyon fontos tagja lehet egy csapatnak a Premier Leagueben, de nem nagyon nyilatkozott arról, hogy visszahozná a legendát.

Campbell egy ideje Londonban edz az Ágyúsokkal, miután a balul elsült Notts Countyba tett rövid látogatás után a helyzet ezt kívánta. A 35 éves bekk új klubot keres, és akár vissza is térhet az Arsenalba, ha Senderos távozik.

Wenger az Everton elleni bajnoki előtt nyilatkozott erről a témáról, mikor megkérdezték. Elmondta, hogy Senderos nem megy sehová, de Campbellt illetően már szűkszavú volt.

"Philippe Senderos nem bevethető most, mert sérült. Lejár a szezon végén a szerződése, de jelenleg még Arsenal-játékos."

"Campbell nagyon keményen edz. Szerepelhet-e még a Premier Leagueben? Miért ne?"

"Sok spekulációt hallani mostanában. Érdeklődünk minden jó játékos iránt, de ne aggódjanak: ha igazolunk valakit, önök lesznek az elsők, akiket tájékoztatunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
szerintem simán elférne padozni meg egy két meccsen simán fel venné a harcot...
14 éve
Törölt felhasználó
sztem ép ellenkezőleg! Pont kell a sok fiatal mellé néhány tapasztalt játékos is, sol campbell egy legenda é a többiek sztem kcsit felnéznének rá:)
14 éve
Törölt felhasználó
Campbell szerintem nem kell. Kiöregedő védő, szerintem nem illik egy olyan csapatba, ami most éppen a fiatalítást tűzte ki alap célul.
14 éve
Törölt felhasználó
Mivel Bendő két hét múlva tér vissza, így szerintem nem lesz igazolás. :long:
14 éve
Törölt felhasználó
nah minket értesít először úgyhogy megnyugodtam xD :D

Szólj hozzá