Arsene Wenger minden pletykát tagadott, amelyek Carlton Coleról és Victor Mosesről szóltak.

A duót sokszor szóbahozták az Ágyúsokkal. A West Ham csatára, Cole térdsérülés miatt most nem bevethető, ám a Kalapácsosoknál idén 13 meccsen 7 gólt szerzett.

Moses, aki a másodosztályú Crystal Palace 19 éves középpályása, 5 alkalommal volt eredményes a jelenlegi kenyéradójánál.

Wenger ennyit nyilatkozott a dolgokról:

"Nem, nincs valóságalapja a pletykáknak."

Egyéb hír:
A Manchester City leigazolta az Arsenal legendáját az Intertől, azaz Patrick Vieirát. A francia középpályást már be is mutatták a Polgároknál, és a 24-es mezszámot kapta.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

14 éve
Törölt felhasználó
Wenger sose játszik nyílt lapokkal...ismerhetjük már!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem még egyik Wenger által cáfolt játékoson sem kellene átlépnünk!Számomra egyértelmű volt,hogy AW nem lesz "egyenes" ebben a témában,mivel sosem volt az!Tehát,ha azt állítja AW,hogy nem érdeklődik vki iránt,akkor tuti érdeklődik! (: ui.:Arshavin nem hazudtolja meg magát civilben sem! (http://www.zimbio.com/pictures/2pVH4yhLTBn/Andrey+Srshavin+Shops+Gap/HNMkpwChWou)
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem ha már csatárt veszünk akkor egy klasszis támadót vegyünk. Ha nem nagy név jön akkor azt max. csak kölcsönbe kéne hozni...
14 éve
Törölt felhasználó
hmmmm... egy újjabb nevet kihúzhatunk a lehetséges érkezők listájáról :-S nem baj Torghelle Sanyi még jöhet :D
14 éve
Törölt felhasználó
off:
Átadólistára került az egyiptomi Zamalek csatára, Amr Zaki. A vezetők azért döntöttek eladása mellett, mert a válogatott támadó öt napig nem jelent meg a csapat egyik edzésén sem.

Szerintem megérne egy misét,jól tolta a Wiganben is tavaly.Szerintetek?

Szólj hozzá