Arsene Wenger reméli, hogy Tomas Rosicky visszatér az Everton elleni szombati bajnokin. A cseh játékos kihagyta az Arsenal FA Kupa-mérkőzését, a Bolton elleni hétközi bajnokit pedig hó miatt egyébként is elhalasztották.

Rosicky az egyetlen visszatérő Wenger csapatában, de a francia mester a következő hetekben egyre több játékosát üdvözölheti újra a pályán.

A csapatunk ugyanaz, mint ami a Bolton elleni lett volna, csak Rosickyt még hozzáadjuk.

Jó eséllyel pályázik a visszatérésre, de ő az egyetlen, aki játszhat a sérülésből lábadozók közül. A West Ham ellen egy kisebb ágyéksérülés miatt volt harcképtelen.

Még mindig vannak kisebb gondjai, és ez azért van, mert régóta játszott rendszeresen. A testének szoknia kell a terhelést, de jelen pillanatban teljesen fitt.

Három másik játékosról is beszélt Arsene Wenger, akik fitnesz-teszten vesznek majd részt.

Bendtnert pénteken teszteljük, de még nem tudom, mikor léphet pályára újra.

Fabregas a Bolton elleni ütközetre épül fel, Clichy sincs már messze.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc el ismét teljes mértékben egyetértek
gyúrja ki magát mint a szar,mert igy nincs is értelme hogy hosszabitottunk vele
nyomják tele kokszal vagy nekem téll 8 csak ne 20 percenként sérüljön már le
am Bírom buzi Cét hogy kigyurták 2 éve még volt vagy 50 kilo,mostmeg ránézek és--> 🐛
14 éve
Törölt felhasználó
"A csapatunk ugyanaz, mint ami a Bolton elleni lett volna" - a játékosok pihentek egy kicsit, ez jó. de hogy hová fogják beszúrni ezt a meccset az egy baromi nagy kérdés...és ahogy az FA-t ismerjük, kitalálnak nekünk valami jó kis időpontot a sűrűjében...
14 éve
Törölt felhasználó
A meccskörülményeket így soha a büdös életben nem szokná meg...
14 éve
Törölt felhasználó
az alatt a 20perc alatt is össze lehet szedni kisebb rugasokat,ütközesek is vannak szerintem ehhez kell visszaszoknia pld dudu is majsu->november ig 2-3 mecs utan leserult
14 éve
Törölt felhasználó
Na ennek nagyon örülök.Remélem Rosicky kezdeni fog az Everton ellen de majd meglátjuk.Amúgy láttam egy videót youtube-n Emirates Tour néven és benne volt az egyik meccsünk.Olyanok játszottak ott pont a Watford ellen mint Henry, Gilberto Silva, egy egészség Rosicky. Jó volt látni.

Szólj hozzá