Sol Campbell-t most is kapcsolatba hozták az Arsenal-al.

Egyre valószínűbb, hogy Senderos távozni fog most télen, így kell egy új ember a védelem központjába. Campbell azért is ideális lehet, mert jelenleg szabadon igazolható.

Az angol játékos természetesen nagyon szeretne még játszani. Későbbre tervezi visszavonulását.

Bár úgy tűnhet, hogy az Arsenal az esélyes csapat Campbell megszerzésében, de azt is figyelembe kell venni, hogy mivan ha Ő folyamatos játéklehetőséget szeretne. Így az is előfordulhat, hogy a másik érdeklődő Hull City fogja szerződtetni

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Campbell még mindig nagy játékos, és nem csak a termetére gondolok :D régen láttam már játszani, de sokat hozzátudna adni a csapathoz, ez biztos!
egyetértek Vikkel, Gallas-Vermaelen páros nagyon sok meccset játszik, és ez visszafog ütni -remélem nem- ... Campbell pedig a legtökéletesebb helyettes lenne, ingyen pláne! én többre tartom, mint Senderost...és Sol azért ott volt a "legyőzhetetlen" Arsenalban ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Jöhet! Mindenképp jól jönne, ha megy Senderos, ha marad! Nem lenne rossz, ha Verma és Gallas is tudna néha pihenni, ha meg helyettük a Silvestre-Senderos páros játszik, hát én nem vagyok mindig teljesen nyugodt! Sokkal jobb lenne ha mondjuk egy Campbell pótolná a 2 védőnk egyikét! :-)
14 éve
Törölt felhasználó
jőhet ingyen:D
14 éve
Törölt felhasználó
Hát "gyorsaságban" mindenképp felveszi a versenyt Senderos-szal! (: Jó értelemben,ha lehet így venni brutális,nagy darab,és megijednek tőle a támadók!Jó vételnek tartom,és sosem árt egy rutinos játékos,egy ilyen fiatal csapatba!
14 éve
Törölt felhasználó
Egy olyan jó másfél szezonra jöhetne, én támogatom az ötletet.

Szólj hozzá