Nicklas Bendtner egészségi állapota fogja eldönteni, hogy lesz-e érkező csatár vagy sem.

Arséne Wenger korábban már nyilatkozta, hogy van egy kiszemeltje, de még messze van attól, hogy leigazolja.

De ami fontosnak tűnhet, hogy van Persie a szezon végére fog csak felépülni, és ez befolyásolhatja az eddigi spekulációkat.

Az Arsenal decemberben mindössze két pontot veszített bajnoki mérkőzéseiből. Míg a Chelsea jóval többet. Szóval egy Bolton elleni győzelem egy pontos hátrányt jelentene a Chelseavel szemben. Ami előnyös, hisz a Londoni kékektől négy játékos ment el az ANK-ra.

A dán csatár utoljára Okróber 31.-én játszott a Tottenham ellen. Valószínűleg január végére felépül, de ez még akár el is húzódhat. Szóval Wengernek bele kell vetnie magát az átigazolási piacba, hogy csatár téren ne legyen probléma.

Wenger szerint 50:50 százalék az esély egy érkező emberre. Több lehetősége is van a francia mesternek.

"Ez Bendtneren is múlik. De a sérülése komoly, így elképzelhető, hogy szükség van egy emberre."

"A következő két hét alatt sok vizsgálaton fog részt venni, és ha nem várható január előttre a visszatérte, akkor mindenképpen kell igazolnunk."

"Ennek ellenére nézzük az átigazolási piacot, és ha lesz egy megfelelő jelölt, akkor leigazoljuk."

"De mindenki vegye úgy, hogy 50:50% esélye van mindkét lehetőségnek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

14 éve
Törölt felhasználó
Én most olvastam ,hogy a Real odaadná Higuaint Cescért!Nem tudom megéri-e ,ha azt nézzük ,hogy Cesc előbb-utóbb el fog igazolni, de majd meglátjuk...
14 éve
Törölt felhasználó
sokan mergesek bendtnerre mer 8 helyzetbol lo 1 golt,de kerdem en volt olyan meccse bendonek amikor ne lett volna helyzete???? mert amig o fent van mindig helyzetbe keveredik,amit idovel be is fog rugni de pld arsha helyzetbe se kerul sok meccsen vagy csak 2be amibol 1melle 1 meg kapufa oszt az neha be neha meg ki fele megy. ezt csak nebdo vedelmebe mondom
14 éve
Törölt felhasználó
Cissé 10 milláért hozzánk... de lol xD hát ezen jót nevettem :D ingyen se hoznám el. Saha meg nagy álma lett mostanság sok mindenkinek. Ha úgy is ki akarjuk cikkelni 0,5-1,5 év múlva, akkor sztem felesleges még 5 millát is adni érte. Elég furcsa, én még mindig az mu-st látom benne :) Én fél év után is kitartok amellett, hogy Chamakh nagy fogás lenne. De valszeg ha jön is, akkor csak nyáron (ingyen pláne jó vétel). Erre a fél évre sztem kölcsön kéne venni valakit, úgy is sok játékos van, aki ki akar menni a vb-re és nem kap elég lehetőséget. Ilyen lehetne Huntelaar is egy kis ráfizetéssel.
update: Az pedig nem kérdés, hogy fog-e igazolni Wenger vagy sem :)
14 éve
Törölt felhasználó
Wenger igazolni fog, ez nyilvánvaló! nagyon régen nyilatkozott ennyit arról, hogy játékost keres! tudja ő is, hogy szükség van az erősítésre!

az alcímhez pedig annyit mondanék, hogy amellett, hogy attól függ az esetleges igazolás, hogy Bendtner mikorra lesz teljesen fitt, szerintem a legnagyobb kérdés az, hogy milyen formában lesz Nicklas...
14 éve
Törölt felhasználó
Az aki leszarozza Bendőt egy év múlva már a kezdőbe várja, ahogy Songot, persze ha nem sérül le folyamatosan, ahogy Theo.Az is egyértelmű, hogy kell csatár, de jó, nem ilyen Traore, mert ő mi a faxnak egy 19 éves nagy pöcs, aki nem egy jó játékos, és ha Adebayorként emlegetik még tehetségtelen is, mert Ade most nagyon rossz az év kezdete jó volt, de aztán ki pukkadt és itt az Arsenalban is hagyott ki olyan helyzeteket, mint Bendtner régebben, ráadásul minek fiatal, azon kivül, hogy magas nem tud semmit.Én nagy esélyt látok Saha leigazolására, mert Campbellt ingyen megszerezhetjük és akkor Senderos is megy az Evertonba és Saha ide.

Szólj hozzá