Arséne Wenger a hivatalos előztesésben úgy nyilatkozott, hogy mind Andrey Arshavin, mind Denilson bevethető állapotban lesz a szerdai Bolton elleni meccsre, amikor az Arsenal az elmaradt (második) fordulójukat pótolják.

Denilsont még az Aston Villa elleni meccsen kellett idő előtt lecserélni egy hátsérülés miatt, az orosz játékmester pedig egy edzésen szenvedett lábsérülést, emiatt nem szerepelt a West Ham elleni FA-Kupa meccs keretében.

"Szerencsére senki nem sérült meg a West Ham elleni meccset követően. Denilson felépült a hátsérüléséből, és benne lesz a keretben, ahogy Arshavin is. Bendtnerrel azonban egy picit óvatosabb vagyok." - mondta a francia.

"Clichy elvileg jövő hétfőn térhet vissza az edzésekre, Fabregas pedig csak az Everton elleni mérkőzést követően lesz újra egészséges, a Bolton elleni, idegenbeli meccsünkre."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Na hát akkor most ők visszatérnek de helyettük lesérül a másik kettő.Ez egy körforgás ami soha nem fog megállni.
14 éve
Törölt felhasználó
Örülök tényleg, végre úgy látszik kezdenek szépen lassan visszatérni a sérültjeink! Ha minden jó, és Walcott is visszajön már valamikor, akkor már tényleg csak a 3 "bérletes" maradna a sérülteknél! Djourou,Gobbs és Van Persie!
14 éve
Törölt felhasználó
Denilson,Rosicky,Diaby kezdjen vagy ertelemszeruen Ramsey Tomas helyet...
a csatarsorban Velanak adnek lehetoseget vagy kozepen vagy balon es akk Vela/Dudu/Nasri trio
Arsha meg pihenjen csak es gondolkozzon el a teljesitmenyen
14 éve
Törölt felhasználó
ha azt vesszuk januarba visszater denilson,arsha,clischy,bendo,cesc februarban az ank-sok akkor ha jol megy februartol csak 3 serultunk lesz dj,rvp es gibbs ebbol rvp nagy veszteseg dj amig gallas meg verma fitt nem veszes gibbs helyere meg van 3 emberunk
14 éve
Törölt felhasználó
Ja bocsi január 17-én játszunk a Reebok Stadiumba.

Szólj hozzá