Itt az első januári Átigazolási napló, ahol kielemzem külön az Arsenal és a 3 legerősebb bajnokságban történő átigazolási eseményeket!

Az Ágyúsok csatárt szereznének a sérült Van Persie és Bendtner miatt. Többek között felröppent az utóbbi időben Huntelaar, Chamakh, David Villa, Gignac, Dzeko és Saha neve, ezek közül sokakat kizárt Arséne Wenger a lehetőségek közül, ám azt nyilatkozta, hogy Chamakhot a nyáron meg akarja szerezni. Többen hosszútávú szerződést is aláírtak a klubbal: Diaby, Lansbury, Vela, Emmanuel-Thomas, és nemrég Rosicky is.

Angliában a Manchester Cityt ismét több nagy névvel szóbahozták, Mancini többek között régi játékosát, Maicont is megszerezné, de például Pazziniról és Chielliniről is szó volt. A Chelseanél nem valószínű új játékos érkezése, míg az MU-nál is csak Benzema és Hulk megszerzéséről volt szó, ám komolyabb dolgok nem történtek ezzel kapcsolatban. A Liverpoolnál lehetséges Maxi Rodriguez leszerződtetése.

Folytassuk Spanyolországgal: A Real Madrid Ronaldo után állítólag Wayne Rooneyt is elcsábítanák a Unitedtől, a Galaktikusok egyes hírek szerint akár 60 millió fontot is kifizetnének az angolért, valamint Pato iránt is érdeklődnek. A Barcelonát még régebben Mascheranoval, vagy éppen Suarezzel hozták szóba, ám nincs rá nagy esély, hogy januári érkező lesz a Katalánoknál.

Olaszországban az Internazionale már szerződést kötött Goran Pandevvel, akinek lejárt a szerződése a Lazioval, így szabadúszó volt. Az AS Roma fél évre megszerezte Luca Tonit a Bayern Münchentől. A Juventus válságos helyzete miatt erősítene: a Chelseatől Ivanovicot (védő), a Genoától pedig Alberto Zapatert, aki védekező középpályás.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Henry nemkell,ő már kiöregedett ebből a csapatból
sztem az csak csalódás lenne mindenkinek hogy visszajönne és egy rakás szar lenne...
14 éve
Törölt felhasználó
bocsi ha lecseszének jött ki hleb , nem annak szántam , megértem ha nem írsz igazán meglepő ,és érdekes,"pikáns", átigazolásokról... mert hát ami nincs azt nehéz hír ként közölni, és ez az oldal nem szokott kamuzni, amit gondolom nem csak én értékelek:) ;)
utóirat köszi salem:)
..Goran Pandev : Lazio>>>Internazionale :D csak hogy nekem legyen igazam:D:D:D LOL..(magamat röhögtem ki):D
14 éve
Törölt felhasználó
jah és drogba góljával 1-0 Elefántcsontpartnak a végeredmény
14 éve
Törölt felhasználó
nálam a német bajnokság jobb mint a mocskos olasz és nemsokára remélem má németektől indulhat 4 a bl-ben... sry az off-ért de amikor csak tehetem felszólalok a mocskos olaszok ellen (és bocsi ha vki innen szereti őket...) :)
amúgy remélem Wengi a bolton meccs előtt után bejelenti első szerzeményünket 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Én még bízok abban h Gignac jönni fog. Sztem ő legjobb azok a csatárok közül akik szóba jöttek nálunk és játszhatnak a BL-be.

Szólj hozzá