A meccsről...

Egy nagyon nehéz első félidőn voltunk túl, egy elkötelezett West Ham ellen. Jól szervezettek voltak, gyors labdajáratásokkal, és néhányszor alaposan megszorongattak minket. A második játékrészben magasabb sebességre kapcsoltunk és az összjátékunk is javult. A West Ham a végére leengedett, így képesek voltunk az utolsó 20 percben eldönteni a meccset.

Aaron Ramsey teljesítményéről...

Meccsről meccsre javul. A szezon elején kitűztem számára egy célt, mégpedig hogy 15-20 mérkőzésen játszhasson, és úgy tűnik, ez nagyon hamar be fog következni. Sok mérkőzésen léphet pályára, a mostani helyzet miatt. Tud a széleken is játszani, vagy akár hátrébb is. Gyors játékos, remek állóképességgel. Kiváló futballista, de természetesen a középpálya közepén érzi magát a legjobban, mert a gólokat is el kezdte gyártani.

Az FA Kupáról...

Nekem sokat számít az FA kupa, a csapat azért volt ilyen, mert győzni akartam. De a probléma, hogy vasárnap játszottunk az Aston Villa ellen, szerdán a Portsmouth ellen, jövő héten szerdán a Bolton utazik hozzánk, szombaton pedig az Evertonnal csapunk össze. Képtelenség ugyanazzal a 11 játékossal játszani. Erre a győzelemre számítottam.

Jack Wilshere fejlesztéséről...

Nem aggódom emiatt, csak játszania kell. Jelenleg nehéz őt kölcsönbe adni, mivel kilenc játékosunk sérült. Szükségünk van arra, hogy néhány játékos visszatérjen, mielőtt kölcsön adok valakit, január végéig várni fogok ezzel.

A januári vásárlásról...

Van pénz, vágy is van, csak a játékos hiányzik.

Diaby elleni szabálytalanságról...

Kicsit durva volt. Diaby annyira magas játékos, hogy ha szándékosan meg akarod rúgni a vállát, a labdára kell koncentrálnod, ami a magasban van.

Eduardo teljesítményéről...

Lassan visszatér teljesen. Gyakorlatilag 1 évig hiányzott. A labdarúgás nem olyan, mint egy motor, ahol az elején akár 100 mérfölddel elhajthatsz. Mindenki lassan tér vissza. Minden meccsen egyre jobb teljesítményt nyújt.

Az átigazolási szezonról...

Ez függ a nagycsapatok aktivitásától. Gondolok itt a Manchester City-re, a Chelsea-re, és arra, hogy hol vásárolnak. Ha angol klubokból vesznek játékosokat, a piac elfoglalt lesz. Ha nem itthon néznek körbe, azok a csapatok, akikről beszéltem, a január nyugodtabbá válik.

A Manchester United-Leeds meccsről...

Láttam az első félidőt, és nagyon jó volt látni végre azt a Leedset, azt a játékot amit ők képviselnek. Nagyon jó focit játszottak, és nem tudom, hogy mi történt a második félidőban, de a nap végén boldog voltam, hogy az a csapat nyert, aki megérdemelte. A Manchester United nem húz nagy hasznot a Premier League-ből, sokkal inkább a Bajnokok Ligájából, amit az FA Kupa nagyban zavarna. Az ötödök forduló épp egy BL meccs előtt van, ráadásul így is sűrűn következnek a meccsek. Nem hiszem hogy a Manchester nagy hasznot húzna a bajnoki címből.

Alex Songról...

Hiányozni fog nekünk, mert Ő egy nagyon fontos játékos. Ebben a felállásban, amiben mi játszunk, elkél a jelenléte a védelem előtt, így hát meg kell találnunk a megfelelő pótlást.

Denílson sérüléséről...

Holnap megvizsgáljuk, kedden edzhet, és szerdán valószínűleg játszani fog.

A Stoke City elleni meccsről...

Mindössze annyi feladatunk van, hogy működjön ami ma, és utána le tudjuk győzni a Stoke-ot.

A kezdőtizenegyről, ami az ötödik fordulóban fog kezdeni, közvetlen a Bajnokok Ligája után...

Ez függ attól, hogy hány játékos tér majd vissza a sérüléséből. Andrey Arshavin, Denílson, Cesc Fabregas és Theo Walcott a legfrissebb sérültek, de a hátsóbb posztokból is hiányoznak játékosok. Arshavin bevethető lesz szerdán, de ma volt egy kis problémája a lábával. Nem tudom, hogy Walcott mennyi ideig lesz harcképtelen, mivel egy bordasérülést nehéz megjósolni. Múltkor a jobb bordáját, most pedig a balt fájlalta. Az utolsó sérülésénél majdnem egy hónapig tartott a visszatérés. Reméljük most sokkal rövidebb lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Örülnék neki, ha Denilson és Arshavin is játszhatna holnapután! Song nélkül nagyon kíváncsi leszek a játékunkra!
14 éve
Törölt felhasználó
A tegnapi Songot tudjuk pótolni, mert a WHU ellen nem teljesítette azt, amit eddig persze így is jó volt, de magához képest nem, és ezt még Denilson is tudta volna így csinálni.
14 éve
Törölt felhasználó
Clichy: Remélem igazad lesz! ;)
Én úgy érzem mindenképp kell egy nagyon gólerős befejező csatár a csapatba (még a télen) ahhoz hogy év végén valamilyen trófeát begyűjtsünk!
A jelenlegi kerettel is van esélyünk mindegyik fronton ahol még harcban állunk, de kell még egy kis plusz hogy a sikert el is érjük! Ebben a sikerben egy jól sikerült téli igazolás segíthet! Hát reménykedjünk hogy jön valaki (nem csak kölcsönbe) és kivételesen Wenger nem fogja sajnálni a pénzt senkire!
14 éve
Törölt felhasználó
Arshavin, Denílson, Fabregas, Walcott, Bendtner, Gibbs, VanPersie, Djourou, Clichy + Song Eboué

szép kis sérült lista...

Ez 11 ha jól számolom...
14 éve
Törölt felhasználó
én sajnos lemaradtam a meccsről mert nem voltam itthon..... nagyon örülök ennek a győzelemnek nem tudom hogy játszottunk de megvan a továbbjutás ez a lényeg :exclaim: :exclaim: :exclaim: a mu vereségén nagyon meglepődtem :gulp: :gulp:
és még nagyon jó hír hogy eduardo megint betalált mert jót tesz az önbizalmának .... ramsey meg nagyon fejlődik egyre jobb és néha már tudja fabregast pótolni 2 meccs alatt 2 gól és nagyon jó játék tehát ő az aki még a csapat húzoembere lehet pár év múlva szerintem ő lehet az új fabregas :p :p :p %-P %-P :) :) :) ;) ;)

Szólj hozzá