Az Arsenal Zézinho személyében újabb fiatal brazil csatárt igazolhat le Wellington Silva után, értesült a YoungGuns.

A tárgyalási folyamatok már hónapok óta tartanak, azonban a játékos klubja, a Juventude számos ajánlatát elutasította a londoni csapatnak. A forrás szerint, bár a vételárról szóló megegyezés megtörtént, a közelgő elnökválasztás mégis megvétózhatja Zézinho Arsenalba való igazolását.

A tehetséges ballábas szélső azonban majdnem valószínű, hogy Angliába igazolhat, legalábbis erre utalnak a Juventude menedzserének szavai:

"Legutóbb húsz napja tárgyaltunk az Arsenallal a játékosról. Úgy gondolom, hogy egészen januárig várnak, aztán megteszik az újabb ajánlatukat Zézinhóért." - mondták a klub részéről.

Zézinho egy éve töltött el két hetet az Arsenalnál próbajátékon, ott győzte meg a vezetőséget kivételes tehetségéről. Az átigazolást, amennyiben minden rendben megy, napokon belül bejelenthetik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
Barazitenek hasonló vállproblémái vannak, mint Walcottnak, amióta a Rovers ellen kiugrott a válla, még 2szer megtörtént neki, most is sérült. Aki max CF, hiába magas.
Tudtommal Zezinho sem csatár, sőt Sterling se igazán.
Murphy is többet sérült, mint nem.
A Lukaku, Moses, Hazard 3masból max 1 ha jön, de inkább 1 se.
Wellington 3,5M volt, abból most 2,3M fizetünk, 2011ben a többit, Zezinho is ennyi lesz kb, ha hivatalosan leigazoljuk, mert szerencsére, még csak az ajánlatott fogadták el, így hátha nem is jön. Bár Orlandellinek hála biztos, sőt a másik 2 emlegetett is. Nem mintha 7 brazil nem lenne elég, 1 is sok lenne.
14 éve
Törölt felhasználó
Deacon is nagy tehetség, idén már több gólt is szerzett!
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson Wilshere biztos, hogy itt marad, mert ő túl nagy tehetség és belőle lesz is valami.
14 éve
Törölt felhasználó
Lukakut + Hazardot vegyük megy és van egy jo támadonk meg egy jo középályásunk...
tudom középályás nem kell mert vanak jok de azért ijenszintü játékot nem mindenki tud mint Hazard sztem meg kéne veni!!!! :exclaim: :exclaim: :coolsmirk:
14 éve
Törölt felhasználó
Murphy egy nagy gólgyáros, mégse hallani róla mostanság semmit. rajta kívül még jó a Afobe,Freeman,Sunu,Watt, JET 5-ös is.. bennük simán ott a jövő, dehát ők is 17 évesen mutatkoztak be.. aztán most ők kfelejtve vannak :S mostmár csak Afobe és Freeman és Özyakup hiányzik, ők az idei 17 évesek.. és ez a körforgás folytatódik évről-évre :S számomra borzasztóan idegelő az, hogy "megöljük" a teheségeket

Szólj hozzá