Arsene Wenger azon fáradozik, hogy megtalálja a megfelelő csatárt van Persie pótlására, és a célja az, hogy csapatával 100 gól fölé jusson idén a Premier Leagueben, ami már rekordnak számítana egy idényen belül. Az Ágyúsok a szezon feléhez érkezve 51-szer találtak a kapuba, és a gárda megdöntené a Manchester United 1999/2000-es szezonban felállított gólcsúcsát (97 találat a ligában).

Arsene Wenger tehát venni akar egy csatárt, leginkább a sérültek állapota miatt.

Van Persie és Bendtner sok gólból kivette a részét, nagyon nagy veszteség, hogy nem állhatnak a rendelkezésünkre. Kiváló formában voltak.

Megértem azokat az embereket, akik aggódnak amiatt, hogy kevés támadónk van ebben a pillanatban.

Sokáig azt hittem, hogy Bendtner visszatér január elején, de sajnos a dolgok nem úgy alakultak. Éppen ezért csatár után kell néznünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Befejező csatár kell!! Olyan csatárt kell keresni, aki egy vérbeli támadó, aki 20ból 20szor bevágja a kipattanó labdát a pipába... Még álmában is, ilyen lenne pl. Kris Boyd a Rangersből
14 éve
Törölt felhasználó
Fogalmam sincs ki fog érkezni ha egyáltalán érkezik valaki. Most nagyon azt mondja Wenger, hogy jön valaki úgyhogy én szerintem érkezik majd valaki.A mester már mondta azt is, hogy több pénzt is lazán ki tudnánk adni csak ő meg szeretné tartani a konzisztenciát vagy mit.
14 éve
Törölt felhasználó
Jaaj Suarezről akadjatok már le :D Suarez jó helyt van a Holland bajnokságban,itt a Pl ben összetörnék mint egy kis óvodást
2. Vela semmivel nem rosszabb mint ő
3.Nemis csatár hanem Balszélső
14 éve
Törölt felhasználó
de lehet hogy tényleg jó lenne
14 éve
Törölt felhasználó
suárez nem éppen befejező csatár..

Szólj hozzá