Philippe Senderos 19 hónap leforgása alatt mindössze két Ligakupa-mérkőzésen játszott az Arsenalban, így a Kalapácsosok elleni meccs egy 'nagy fitnessz-teszt' lehet számára a lábsérülését követően.

A tavalyi szezont az AC Milan gárdájánál töltő hátvéd mellett valószínűleg Tomás Rosicky is kezdeni fog az összecsapáson, aki a Portsmouth ellen csereként állt be egy egy viszonylag hosszú kihagyás után.

Az Ágyúsok menedzsere elmondta, hogy rotálni fogja a csapatát, de drámai változtatásokat nem eszközöl a gárdán belül a West Ham elleni kupatalálkozón.

"Igen, rotálni fogok. Lesz olyan erős a csapatunk, mint a Portsmouth ellen, de néhány játékost, akinek nagy sansza lenne a sérülésre, pihentetni fogok."

"Senderos visszatérhet, s egy nagy teszt vár rá. Volt egy gyulladás a lábán, ami fájdalmat okozott neki minden alkalommal, amikor elkezdett játszani. Egy kicsit óvatos vagyok vele még, de majd meglátjuk, hogy mi lesz."

"Ami pozitívum, hogy fizikailag jó állapotban van, mivel sokat dolgozott Tony Colberttel. Lehet, hogy egy kicsit elsietjük vele a dolgokat, de mindenesetre látnom kell az edzésben, s még van 48 órám dönteni róla."

"Rosicky játszott a Pompey ellen, s a West Ham ellen is ott lesz, de más visszatérőnk nincsen."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Számunkra az első, amúgy 3. kör, (de valójában már a 9.) és a WHUval együtt 6 csapatot kéne még legyőzni, a végső győzelemhez.

Miért nem tudja már eladni W Senderost, a nyáron még 5Mt adtak volna érte, most már csak 1Mt, de ha fizetni kéne még mellé 1Mt, akkor is jobban járnánk.

Fabianski, Gilbert, Bartley, Thomas, Cruise, Ramsey, Song, Eastmond, Merida, Vela, Sunu
14 éve
Törölt felhasználó
Az Fa kupában hányadik fordulóban vagyunk most és hány forduló lesz még a döntővel együtt ?
14 éve
Törölt felhasználó
A nagy csapatok rendszerint a rangsort így szokták felállítani: 1. bajnokság, 2. Bajok Ligája, 3. FA kupa, 4. Liga kupa. Nekünk szerintem fontosabb és sokkal reálisabb lenne a 2. és a 3. célt kicserélni.
14 éve
Törölt felhasználó
Bízom Sendrosban de mocskos nehéz meccs lesz vasárnap.Nem szabad feladni az FA kupát mert tavaly is messze jutottunk.Idén meg kéne nyerni mert én úgy hallottam, hogy Angliában nagy súlya van egy FA kupa győzelemnek mint egy BL győzelemnek.
14 éve
Törölt felhasználó
én még mindig úgy tartom h Senderos sokkal jobb mint Silvestre és inkább ő jáccon :)h Traore is pihenjen a Tom Cruise-t próbálnám ki megint:D

Szólj hozzá