Wenger hivatalos Arsenal TV-s interjújából kiszivárgott a lényeg különböző oldalakra, vagyis az, hogy az AC Milan játékosa, Klaas-Jan Huntelaar valószínűleg NEM lesz az Arsenal játékosa.

Wenger nem igazán érdeklődik a holland csatár iránt, mondván, hogy a túl sok környezetváltás egy éven belül nem tenne jót neki (idén igazolt el Madridból Milánóba). Egyébiránt a mester azt is elárulta, hogy nincs is a kívánságlistáján Huntelaar.

Meglepett, hogy sosem játszik (a Milanban). Nem ő a mi kiszemeltünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

14 éve
Törölt felhasználó
szerintem nem baj ha nem technikás mert mindenki más az a pályán szal nem gáz:D és bárkit is igazolunk még jan. 17 előtt itt legyen mert azokra a meccsekre nagyon kell az erősítés
14 éve
Törölt felhasználó
a vidi alapján nemrossz játékos,ilyen stílusú ember kell
mert erőcsatár
minden bizonnyal kicsit technikátlan,mert skótokról beszélünk
viszont irtó szívos,hajtó,küzdő,és a számok alapján jó bef csatár
pont beleillene a mostani arsenalba...
14 éve
Törölt felhasználó
na skacok, holnap 13:30 Celtic - Rangers Sport1 élőben közvetíti.. meg kell nézni mit tud Boyd.. a Celtic a legnagyobb riválisa a Rangersnek..

holnap 17:15 SportKlub: Arsenal - West Ham :P
14 éve
Törölt felhasználó
Jaja Wenger tudja mit csinál, abban biztos vagyok, h nem fognak ilyen David Villa, Sergio Agüero féleségek jönni! Nem lesz világsztár játékos, de klasszis lesz, és olyan most nagyon jól jönne! Csak minél hamarabb jöjjön, mert nagyon jó lenne ha a lehető legtöbb meccsen játszhatna!
14 éve
Törölt felhasználó
az majd kiderül, hogy ki Arsenal és ki nem Arsenal szintű játékos.. Eduardo Horvátországból jött, azóta pedig szerintem nem kell bemutatni senkinek (azzal ne gyertek, hogy most milyen.. 07-08ra emlékezzetek, na ő Eduardo..) aztán Sagna.. jött Franciaországból nem a legerősebb csapatból (1000 emberből akkor ha 2 ismerte), első szezonjában pedig az év PL csapatába is bekerült..

sokan jöttetek azzal hogy ez nem Arsenal szintű, az nem.. tavaly még songot is egy rossz csicsk@'nak tartottátok, most meg egy félisten a gyerek..

azt mondom, Wenger vesz valakit, az a srác itt be fog futni és bizonyítani fog.. legyen az egy David Villa vagy egy máltai hobbifocista :DD

Szólj hozzá