A Daily Mail információi szerint a Real Madrid kiszállt az Eden Hazard-ért folytatott harcból. A továbbiakban a Manchester United és az Arsenal fog csatázni a Lille tehetségéért.

Hazard az előző szezonban 30 meccsen játszott, ezalatt 4 gólt lőtt. 18 éves kora ellenére a felnőtt belga válogatottban is bemutatkozott már. (17 éves korában játszott először nagyok közt.)

Az előző szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtott, így ő kapta meg a liga Év Fiatal Játékosa díját.

Az ifjú középpályás a Lille egyik kulcsembere, idén valamennyi mérkőzést ő hozott a csapatának.

Senderost az utóbbi időben több csapattal szóbahozták. Korábban az Everton csapatával emlegették, mára a spanyol Getafe neve is felmerült.

Senderos idén eddig kevés lehetőséget kapott, így valószínű a távozása.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Senderos nem rossz játékos csak szerintem nem arsenal szintű....
14 éve
Törölt felhasználó
Hazardot minden fele keppen el kell hozni.nem szabad a munak adni de wenger,és vermalen szemelye remelem felenk billenti a merleg nyelvet
14 éve
Törölt felhasználó
Én örülnék Hazard-nak annak ellenére hogy ő is fiatal, de 1 normális csatárt muszáj igazolnunk!! Gervinho-t még nem nagyon láttam játszani de ismerem, ő sem lenne rossz!
14 éve
Törölt felhasználó
nah vegre nem csak en partolom Gervinho ideigazolasat...
meg regen azt nyilatkozta hogy csak azert fog kemenyen kuzdeni es fejlodni hogy felkeltse az Arsenal erdeklodeset,most megtette ezt mar akkor is szimpatikus volt,mostmat jo jatekos is szoval o jojjon ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Gervinho már tavaly télen is akart jönni :D erre az évre egy gólgyáros lett :D

Szólj hozzá