Eduardo, a múltbéli súlyos bokasérülése óta még mindig nem mondhatja magát rendszeres kezdőnek az Arsenal keretében, még annak tudatában sem, hogy Robin van Persie a szezon végéig keresztszalag-szakadás miatt kényszerpihenőn van. A horvát csatárt az utóbbi időben még Andrey Arshavin is megelőzte a csatárposztért folyó harcban, ami nyilvánvalóan frusztrálja őt.

"Csak azt tudom mondani, hogy nagyon közel járok a legjobb formámhoz. Csak arra van szükségem, hogy sokkal rendszeresebben játszhassak, mondjuk öt meccsen zsinórban." - mondta Eduardo.

"Wenger ragaszkodik ahhoz, hogy én és Tomas Rosicky is lépésről lépésre térhessünk vissza, de én azt szeretném, ha minden meccsen játszhatnák. Nem érzem a tüdőmben azt az érzést, hogy nem menne tovább. Még a harmadik meccsemen sem érezném, hogy elfáradnák." - tette hozzá.

"Csak meccsekkel tudok újra jobb és jobb lenni. Lehetetlen elérni a sérülésem előtti szintet csak edzésekkel."

Bár Eduardo az elmúlt hónapokban új szerződést írt alá az Arsenallal, a játékos elismerte, hogy hízelgőnek tartotta a Liverpool érdeklődését is.

"Előszöris nagyon örülök, hogy az edző bízik bennem. Ha ez nem így volna, nyilvánvalóan nem született volna meg az új megállapodás. Ugyanakkor olvastam a lapokban a Liverpool állítólagos érdeklődését, és be kell vallanom, mindig hízelgő, ha ilyen nagy klubok érdeklődnek egy játékos iránt." - fogalmazott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
csupa szív játékos de sajnos most nem megy neki de majd belejön de sajnos most olyan periudosban vagyunk h nem hibázhatunk és hagyhatunk ki ziccereket gondolom ezért jegeli wengus bá
14 éve
Törölt felhasználó
Hát amíg ilyen rossz formában van addig nem értem hogy mit akar... Év elején a felkészülési meccseken meg a bajnokág elején amikor játszott akkor nagyon jó volt, úgy játszott mint a "régi" Eduardo, viszont mostanában olyan harmatgyenge teljesítmény nyújt hogy megérdemelné hogy ne legyen a kezdőbe! Csak hát Van Persie sérült, így csak Eduardo van aki "normális" csatár, bár a mostani teljesítményével állítom Vela-val vagy bárki mással többre mennénk! Az látszik rajta hogy próbál küzdeni meg hajtani, de az is látszik hogy csak szenved a pályán! Remélem hamarosan összeszedi magát és sorra fogja rúgni a gólokat, mert ő egy nagyon jó játékos!
14 éve
Törölt felhasználó
eddig nem szerettem ha jaccik mert alad minden labdat esoriasi problemai vannak a befejezessel DE a Hull ellen nagyon jol jaccott szal remelem nem csak egy veletlen volt es megtartja a formajat :)
14 éve
Törölt felhasználó
a lehetőség adott, ma egy mester hármas azt jól is van minden :)
14 éve
Törölt felhasználó
A Hull elleni teljesítményét hozza, már örülni fogok, de ő tud ennél jobbat, ezt ma meg mutatja és vég egy gólt az AV-nek.

Szólj hozzá