Almunia (7): A feladatát jól teljesítve, magabiztosan védte a kaput. A bravúrjai közül az a bizonyos Agbonlahor helyzet jut automatikusan az eszembe. Valószínűleg mellé ment volna, de Manu küzdött. Dícséretes.

Sagna (7): Az első félidőben jobban teljesített, mint a második játékrészben. Többször jött fel, sok jó megoldása volt, viszont pár alkalommal hibát vétett. Mindenesetre remekül tért vissza a francia.

Vermaelen (7): Sok remek becsúszása volt, küzdött, hajtott, jó teljesítményt nyújtott. Egy fokkal jobban játszott, mint Sagna, de én jobb teljesítményt várok a belgától.

Gallas (7,5): Felülmúlta a Verminatort, sokszor jött előre. A védekezés mellett a támadásokat is segítette. Néhányszor Ő is hibázott, de egyébként nem lehet panaszunk a teljesítményére.

Traoré (6): Armand egyszerűen lámpalázas lesz, ha pályán van, vagy nem tudom. Félénken, sok hibával játszik, ezek nem döntő ballépések, de kellemetlen nézni. Egy kis magabiztosság nagyon jól jönne neki.

Nasri (8): Jó meccse volt a mai, sokat jött hátra, és ha kellett 3 embert is befűzött. A sérülésekor kicsit féltettem a franciát, hogy hogyan is fog visszatérni. De remekül tette, így tovább Samir!

Denílson (7,5): Diabyval karöltve, úgy tűnik Ők lesznek az idei szezon Songjai. Óriásit fejlődött a brazil, teszemazt a tavalyi évhez képest. Elöl-hátul, mindenhol besegít, ha kell. Remek teljesítményt nyújtott ma is.

Diaby (8): A harmadik legjobban teljesítő játékos volt a meccsen. Folytatta a Hull City elleni formáját, és ismét mesésen játszott. A nyári kemény munka úgy látszik meghozta gyümölcsét. Az első félidőben csaknem gólpasszt adott, egy remek lefordulás után.

Song (9): Elképesztő mit művel a kameruni. Ismét egy ragyogó mérkőzést tudhat maga mellett. A meccs elején kárörvendően mosolyogtam a bajszom alatt, amikor eladott egy labdát, de aztán remekelt. Nem tudom mi lesz velünk a ANK ideje alatt.

Eduardo (6): Először 5,5-est akartam neki adni, de ha jobban megnézzük, nem nyújtott annyira katasztrofális teljesítményt. Ha belövi azt a bizonyos helyzetét, sokkal jobb meccse lett volna.

Arshavin (6): Ha Eduardo 6-ost kapott, akkor az orosz is. Mostanában csak alibizik, a néhány jó megmozdulása csaknem feleslegesnek látszik. Ennél azért sokkal több kéne kedves Andrey!

Cserék:

Fabregas (10): Alaposan megküzdött Songgal a 'Meccs embere' címért, de a második gólja után, egyértelműen neki ítéltem ezt a képzeletbeli díjat. Valójában itt mutatkozik meg, hogy mennyit ér az Arsenal Francesc Fabregas nélkül. Könnyen lehet, ha nem áll be, egy esetleges zakóval végződik a meccs. Remélem nem komoly a sérülése.

Walcott (6,5): Talán az idei legjobb meccse volt a mai. A második gólnál remekült tálalt Cesc elé, emellett sokszor hagyta faképnél védőjét. Talán Walcott megtanulta kompenzálni a technikáját a gyorsaságával.

Ramsey (-): Nem sok időt töltött a pályán, csak néhányszor ért labdába, nem tudom értékelni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

14 éve
Törölt felhasználó
"Denílson (7,5): Diabyval karöltve, úgy tűnik Ők lesznek az idei szezon Songjai."

Ezzel a mondattal egy hiba van: Song is ennek a szezonnak a Songja :)

Amúgy jó az értékelés, Diabynak 9-et, Nasrinak talán 7-7,5-öt adtam volna.
14 éve
Törölt felhasználó
A Stoke ellen valóban nem kezdett de ha jól emlékszem még 0-0 -nál a 2. félidőben beküldte Wenger(?) és én itt néztem a sárgáit:http://www.soccerway.com/teams/england/arsenal-football-club/ És javitották a pl.com-on is 5-re. Javitsatok ki ha nem lesz eltiltva. :down:
14 éve
Törölt felhasználó
Emlékszem még a Stoke City ellen töltötte az eltiltását, azóta volt 4 PL meccsünk idegenben a Pool és Burnley ellen + hazai pályán a Hull és a Villa ellen! Gondolom a premierleague.comról nézted, ott Songnak tényleg 4 sárga van még írva, gondolom nem lett azóta az még frissítve!
14 éve
Törölt felhasználó
Song a Pompey ellen tényleg nem játszik a sárga lapjai miatt? Hisz multkor volt az eltiltása az 5 után, azóta nem hinném h megint 5öt kapott volna!
14 éve
Törölt felhasználó
Pasti: én úgy tudom hogy a Pompey meccs után mennek de Songnak kigyült az 5 sárgája ami eltiltással jár úgyhogy tökmindegy :-S

Szólj hozzá