Cesc játéka a meccs előtt kérdéses volt, végül nevezve lett a keretbe, a cserepadon ülve nézte a meccset az első félidőben.

A meccset az Aston Villa kezdte jobban, több helyzetet alakítottak ki a vendégek. A 10. perc után éledtek az Ágyúsok is. Denilson és Diaby lőtt többször távolról.

A félidő végére az Arsenal teljes mértékben átvette az irányítást, de az első félidőben nem esett gól.

A második játékrészre az Arsenal játékosai feltüzelten érkeztek. Az első félidő végén mutatott teljesítményt átvitték a 2. félidőre, a Villa teljesen tehetetlen volt.

A Villa több alkalommal is szerencsés volt, egyszer Friedel védett nagyot Arsa lövésénél, másszor védő vágta ki a labdát a gólvonalról.

Az Arsenal egyszerűen szerencsétlen volt a befejezéseknél. Az 56. percben azonban érkezett Fabregas. Cesc életet hozott a csapatba. Érkezését követően az egész csapat mentalitása megváltozott.

A 65. percben Fabregas harcolt ki egy szabadrúgást. A labda mögé maga a sértett állt oda és lőtt egy óriási szabadrúgás gólt. Cesc 9 percnyi játék alatt gólt lőtt.

Az Ágyúsok fölénye tovább nőtt. Labdabirtoklásban, szögletekben, kapuralövésekben is a Villa fölött jártak.

A 64. percben beállt és újra a valós tudásához hasonló játékot mutatott Walcott. Az angol szélső határozottabb és keményebb volt ma.

A 81. percben Theo adta a passzt a 2. gólját szerző Fabregasnak. Cesc a gólörömét követően a térdét fájlalta, 3 perc múlva Wenger le is cserélte.

Az utolsó percekre a Villa kitámadt, így Diaby előtt ott volt a lehetőség egy újabb gól szerzésére. Abou élt a lehetőséggel és ismét bizonyította, hogy lehet rá számítani. Úgy lászik ő lehet az idei nagy meglepetés.

Az Arsenal teljes mértékben megérdemelte a győzelmet. Remélem Cescnek nincs komolyabb baja, mert a mai hozzáállásával és játékával igenis kihagyhatatlan az Arsenal csapatából!

Hajrá Ágyúsok!!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (66)

13 éve
Törölt felhasználó
safi92 Hol vanak a golok Mert meg kéne nézni mégegyszer !!!! ;) 😏 😏 🧀 🧀 🧀 :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
A meccset csak a 60. perctől láttam körülbelül.De a lényeget pont elcsíptem.Fabregas szenzációs volt.Ezért lenne őt nehéz pótolni ha a Barcához távozna.Grat a srácoknak. :exclaim:
13 éve
Törölt felhasználó
francba hogy lemaradtam a meccsröl !!!!!! :coolgrin:
13 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt :)
hát igen kicsit Fabi hozta le a meccset 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Videót a gólokról esetleg????????

Szólj hozzá