Chamakh nyáron kishíján az Arsenalhoz került, azonban akkor a Bordeaux visszatartotta a távozásra kész játékosát.

A játékos szerződése 2010 nyarán lejár, így a Bosman szabály értelmében ingyen igazolhatóvá válik.

Több csapat, mint például a Spurs vagy a Liverpool is érdeklődik. Sokak szerint Wenger akár télen is leigazolhatja őt (ekkor pénzért), de hivatalos források cáfolták ezeket az információkat.

A Bordeaux továbbjutott a BL csoportjából és a bajnokságban is első helyen áll. Számítanak egyik legjobbjukra, Chamakhra.

Egy közeli forrás az alábbi kijelentést tette:

"A játékos és az ügynöke nagyon jól tudják, hogy Wenger le akarja igazolni Chamakh-t."

"Marouane nem akar a nyárihoz hasonló háborút a Bordeauxal, így kész egy elő-szerződést aláírni, majd nyáron csatlakozni az Arsenalhoz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
ezzel az élő szerződéssel frankón nem lennénk előrébb,mivel most vennék meg és ígyis-úgyis csak nyáron csatlakozna vagyis kiadtunk pénzt csatárért de nem játszhat és nekünk most kell,másrészt meg azért baromság mert minek adjunk most ki érte pénzt amikor nyáron ingyen lesz,magyarul ez az egész élő szerződéses dolog egy nagy rakás szar
14 éve
Törölt felhasználó
Ha még nem olvastátok, és érdekel, van egy új cikk a Rövid híreknél!
14 éve
Törölt felhasználó
Valszeg mert a Bordeaux hasonlóan játszik mint mi.Ezért is lenne jó ha idejönne, nagyon technikás srác, jól fejel!És attól met CéeR-re hasonlít nem biztos, h olyan is...Végre vki olyat igazolunk(remélem)aki elkötelezett a klub iránt. ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Nekem tetszik ez a Chamakh srác.Néztem egy nagyon picit a Touluse-Bordeaux meccset és jól játszott az a kis idő alatt.Szeretném ha idejönne.
14 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom, hogy a döntetlen egy nagy kudarc lenne. Holnap csak a győzelem a megengedett, hisz a Manchester City, a Tottenham és az Aston Villa ott lohol mögöttünk, a Manchester United meg oly közel van, hogy szinte már mögöttünk látom. Szóval nincs olyan, hogy döntetlen jó eredmény, mindig a győzelem csak az elfogadható.

Szólj hozzá