Egy egészen különleges hír következik, amely a számítógépes játékok világából érkezett. Ma csupán a hecc kedvéért játszottam egy gálamérkőzést a Pro Evolution Soccer 2010 nevű játékkal, karácsony apropóján.

A játékban az Arsenal és az olasz válogatott csapott össze, az Ágyúsok pedig gyenge első félidő után egy nagyszerű másodikat produkálva győztek - végül 6-2 arányban.

A mérkőzést Franciaországban rendezték, az Arsenal szerelése pedig különleges volt, ugyanis a pár évvel ezelőtti, egészen pontosan a 2004/05-ös hazai szerelést viselték Fabregasék. A virtuális Ágyúsok tehát győztek, és video formájában azt is megtekinthetitek, hogyan.

Video - a gólok:
http://www.youtube.com/watch?v=UF_f7L9fdm4

Meccs jegyzőkönyv:

Arsenal 6-2 Olaszország
Gól: van Persie (11., 88.), Fabregas (17., 76.), Walcott (51., 84.) ill. De Rossi (1., 47.)

Sorozat: Jótékonysági Gálamérkőzés
Helyszín: II. Lajos Stadion, Monaco
Időpont: 2009.12.24. 13:00
Játékvezető: Tom Henning Ovrebo

Felállások:

Arsenal:  Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy - Fabregas, Song, Rosicky - Walcott, van Persie, Arshavin

Olaszország:  Buffon - Zambrotta, Chiellini, Cannavaro, Grosso - Camoranesi, Pirlo, Gattuso, De Rossi - Di Natale, Toni

Ezzel a klippel kívánok kellemes ünnepeket az ArsenalFan.hu összes látogatójának és szerkesztőtársaimnak!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

14 éve
Törölt felhasználó
Oké Tribianni! :) Nekem csak az bántotta a szememet, hogy ha nem is tetszik ez a cikk, attól még nem kell ide beírni.Persze, hogy van mindenkinek véleménye de ne mondjuk meg ha nem tetszik. Ha kapsz egy ajándékot de tudod, hogy nem tetszik akkor azt mondod neki, hogy ezt minek vetted nekem? Inkább vettél volna mást!
Nem hanem inkább mosolyogsz szépen.
Én amúgy személy szerint utálom az egész Tottenhamot köztük Lennont is. (Vagy ha szabadnak tartod a véleményt akkor megmondom neked, hogy a mostani képed hát őő eléggé.Na nem mondom mert nem akarlak megbántani)
Remélem nem sértettelek meg és én ezzel be is fejeztem a vitát.
14 éve
Törölt felhasználó
jólvan srácok nem kell bántani Tribbiani ékat :D
am a nekem szóló szöveghez annyi h nekem azért Kaká van kint mert személy szerint sztem ő a világ legjobb focistája(nemcsak tudásra értetem)mivel én Brazil fan is vagyok ezért egyértelmű hogy mióta van a világon olyan játékos hogy Ricky Kaká azóta nálam ő a legjobb ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Am igazad van, mindenkinek lehet véleménye, még ha kritikus és sokaknak nem is tetszik...Ez van!Szar lenne ha mindenki mindenkivel egyet értene. ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Jó, rendben átraktam !
Nem fikáztam senkit csak véleményt mondtam.. de írtam h nem bunkózásnak szántam.
Nem kell azt hinnetek h arsenalos vagyok, azt gondoltok amit akartok. Én tudom, nekem ennyi elég. Kedvenc játékosom pedig a csapaton bellül nincs mert mindenkit kedvelek.. jó talán Senderos-t annyira nem, ő kivétel.
Az oldal pedig nagyon jó csak nem tetszett ez a cikk ennyi.. attól még ti maradtok nálam a Number 1 : D
14 éve
Törölt felhasználó
Ezt jól összeraktad-.-'Arsenalos oldalon Spurs játékos van az avatarodon.SRY!Ezen csak röhögni lehetxDMég ha bírod(am Lennon-t énis:D)lehetne annyi eszed, h nem őt rakod ki.Vagy ha jobban szereted bármelyik Arsenalosnál, miért nem vagy Spurs-ös? ;-P

Szólj hozzá