Az Arsenal állítólag tárgyal az AC Milannal az ügyben, hogy Huntelaar kölcsönbe jöjjön az Emiratesbe.

A London Evening Standard azt mondja, hogy az  ágyúsok egy pót-csatárt keresnek, mivel Van Persie szezon végéig lesérült bokaínszalag szakadás miatt.

Arséne Wenger nyáron nem tett ajánlatot a holland játékosért, de mivel most nem nagyon megy Huntelaarnak Milanba egy fél évre kölcsönadnák Őt.

Ezt az is befolyásolja, hogy a holland szövetségi kapitány elmondta, ha nem lesz folyamatos játéklehetősége, akkor lemaradhat a Világbajnokságról.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

14 éve
Törölt felhasználó
Reméljük h jön ! És feltudja venni a PL ritmusát
14 éve
Törölt felhasználó
Én 1 olyan csatárt is tok mondani akiről még nem volt szó és a PL-ben játszik.
Olcsó és jó formában van és ha a pletykák igazak elvágyódik a csapatától.
Ő Craig Bellamy.
Azt olvastam h nem vette jó néven Hughes elküldését és Givennel 1ütt távoznának.
Nem tudom mi igaz belőle.
De sztem ő lenne az 1ik legjobb választas mert kemény gólerős és jó formában lévő csatár.
14 éve
Törölt felhasználó
Azért ez elég fura ajánlat és úgy érzem lehet, hogy van is valóság alapja. 1.Huntelaarnak nem megy a Milanban tehát biztos elvágyódik onnan. 2. Lehet, hogy bőven elég őt szezon végéig kölcsönkérni aztán meg nyáron ő megy vissza, mi meg meg vesszük Chamakot. 3. Olcsó.

De vannak ez ellen szóló tények is: 1. Miért lenne ő itt jobb mint a Milanban? 2. Lenne-e egyáltalán értelme őt azért megvenni, hogy csak a bajnokságban meg az FA kupában játsszon.Lenne helyett más opció is.

Minden esetre én örülnék ha jönne mert így megmarad Vela-ék helye a csapatban csak egy fél évig jönne ide a srác.
14 éve
Törölt felhasználó
Leigazolni nem kéne, de kölcsönben szívesen látnám, persze ez nem oldja meg az igazolásos problémát, mindenképp kell vennünk egy jó csatárt utána jöhet Huntelaar is kölcsönbe!
14 éve
Törölt felhasználó
de aztis nézzük már meg hogy esélyt sem adtak neki bizonyítani jó nem azt mondom legyen ott kezdő,mert tényleg jó csatárai vannak az AC nek,de azért jöjjön ide ;)

Szólj hozzá