Arséne Wenger már többször is elismerte, hogy nagy valószínűséggel igazol egy csatárt a sérült Robin van Persie helyére, ugyanakkor a kiszemelt támadónak több pontot kell megfelelnie a francia által támasztott követelményeknek.

"Valószínű, hogy igazolunk valakit. Érdeklődve nézzük az átigazolási ablak eseményeit, és ha felbukkan egy jó játékos, igyekszünk majd megszerezni. Azt is megértem, hogy ez egy közkedvelt téma a szurkolóink körében." - mondta Wenger.

"Egy csatár esetében fontos, hogy technikailag magas szinten legyen, intelligensen helyezkedjen a kapu körül, és az elhivatottsága sem utolsó szempont." - tette hozzá.

Érdekesség, hogy míg Wenger korábban kihúzott minden olyan csatárt, aki már nem lenne nevezhető a Bajnokok Ligájában, most már olyan támadókat is leigazolna, akik már más csapat színeiben kezdték meg az európai kupaszereplést.

"Megfontolnák egy olyan játékost is, aki már játszott a Bajnokok Ligájában ebben az évben, mert a bajnokságért és az FA Kupáért is támadunk."

"Ez a szituáció megengedné, hogy pihentessek egy játékost a Bajnokok Ligájában. De ez esetben hosszú távú, minőségi játékosra szeretnénk szert tenni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
Gervinho, Gignac vagy Chamakh kell! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Robin1114 egyetértek veled, mert ez a kedvenc klubja és ő minden meccsen küzdene és, ha minden meccsen betalálna az a bajnokságban 38 gól (,ha nyáron vesszük)és még a Bl-ben is, akkor szerintem megnyerhetnénk mindent.
14 éve
Törölt felhasználó
sztem meg Chamakh pont hogy jó játékos, Ade is igy kezdhette vagy még igysem Marounae majdnem minden meccsen betalál!!
és benne meg van a tűz és tudná TISZTELNI ezta klubbot
14 éve
Törölt felhasználó
Ez nagyon jó hír hogy mégsincs kizárva az olyan játékos aki már játszott a BL-ben! Gyerünk Wenger gondolkodj és ne sajnáld a pénzt, a befektetés vissza fog térülni::::várunk téged Dzeko!!! ;) :)
Esetleg még Gignac, Suarez vagy Grafite sem lenne rossz! Csak végre igazoljunk már egy szívósabb csatárt, aki egy szinten van Van Persie-vel és Eduardo-val hogy legyen egy kis harc a kezdőbe kerülésért! Persze most az a legfontosabb hogy Van Persie-t illetve a gyengélkedő Eduardo-t valaki tudja helyettesíteni de nem ilyen Chamakh félék....!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom igazán, hogy kit kéne mert nagyon sok jó csatár van.De én az ilyen pletykáknak, hogy esetleg idejön Adriano vagy Toni nem örülök.Valami technikás de magas,erős csatárra lenne szükségünk.Sajnos nem sok ilyen van ezért egy pl. egy David Villanak, Agbonlahornak, Gignacnak vagy esetleg Suareznek is nagyon örülnék.Majd meglátjuk mi lesz.

Szólj hozzá