Arséne Wenger nem húzta ki, hogy Robin van Persie akár még az idény vége előtt visszatérhet az csapatba. A holland csatár még novemberben szenvedett keresztszalagszakadást az egyik barátságos meccsen, így az Arsenal komoly érvágást szenvedett a bajnoki címért folytatott harcban.

"Egyelőre még nem beszéltünk Robinnal a visszatérés dátumáról. Most nagyon türelmesnek kell lennie, mert jelenleg nem csinálhat semmit, gipszben kell ülnie egész nap otthon. Az biztos, hogy ugyanolyan jó játékos lesz, mint amilyen a sérülése előtt volt, és szerencsére az operációjánál sem léptek fel komplikációk." - mondta Wenger az Arsenal hivatalos oldalán meghirdetett beszélgetésben.

"A sérülése kapcsán arra gondoltam először, hogy akár az egész szezont kihagyhatja, azonban bízok abban, hogy elő tudunk rukkolni valamilyen meglepetéssel."

"Ha nagyon jóindulatú akarok lenni, akkor áprilist mondanék. Ha egy picit elővigyázatosan kérdeznek, akkor májust. Csakhogy ez utóbbi már virtuálisan a szezon végét jelentené, de majd meglátjuk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
keresztszalag-szakadása nemlehetett,mert az a térdízületben van...neki a bokáját műtötték tudtommal, (a bokában 4 v több szalag van,Persienek abból 3elszakadt)....csakhogy mindenki tisztán lásson,ez a pontos diagnózis....
14 éve
Törölt felhasználó
Én már nagyon várom vissza.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem, hogy visszatér még a szezon vége előtt.1.jól jönne a Bl és FA cupa döntőben.2. szeretem a Hollandokat és sokat segítene nekik a VB-n.
14 éve
Törölt felhasználó
Annyira sajnálom még mindig, nem igaz h kiesett ennyi időre! Örülök, ha igazolunk a helyére egy jó képességű csatárt, de sztem RvP még úgyis hiányozni fog egy kicsit!
14 éve
Törölt felhasználó
a lényeg hogy ott legyen a BL döntőn :) :) :) :) ;) ;) ;) ;)

Szólj hozzá