Benfica-Porto 1-0
December 20. (vasárnap)
Míg az Arsenal 3-0-ra diadalmaskodott a hétvégi bajnokiján, a Porto rangadót veszített a tegnapi nap folyamán. Az Ágyúsok a Tigriseket gyűrték le, míg a Sárkányok vesztét a Sasok okozták.

A mérkőzés egyetlen találatát Javier Saviola szerezte meg a találkozó 23. minutumában, s ennyi elég is volt ahhoz, hogy a Benfica a portugál bajnokság élén maradjon, míg a Porto jelen pillanatban a harmadik helyen tanyázik a Sporting Braga mögött.

A Sárkányok elleni BL-párharc első ütközetét idegenben vívják majd meg az Ágyúsok február 17-én, az Arsenal hivatalos weboldala addig is beszámol majd a Porto bajnokijairól, hogy a klub rajongói képben legyenek az ellenfelünkkel kapcsolatban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
énis kivi lennék h alakult az életük...szerintem nem lényeg h most kikaptak februárig rengeteg idő van
14 éve
Törölt felhasználó
Na ez jó lesz.Ha a Porto jó formában lesz, akkor is kutya kötelességünk ,hogy tovább jussunk.eriCesc nagyon jó az ötleted.
14 éve
Törölt felhasználó
off: Lenne egy olyan ötletem,hogy ha már egy korábbi cikkben szó volt az Arsenal Akadémiáról,akkor össze lehetne gyűjteni olyan játékosokat akik nálunk nevelkedtek,és nagy tehetségek voltak,de végül nem úgy sikerült a karrierjük amilyet a szakértők jósoltak nekik! pl.:Arturo Lupoli,Moritz Volz,Owusu-Abeyie!
14 éve
Törölt felhasználó
Igen, de a mostani formák még biztos h változni fognak!
14 éve
Törölt felhasználó
Azért jó, hogy végigkövetjük a soros BL ellenfelünk eredményeit, ugyanis nem mindegy, hogy egy csapat 3 győzelemmel, vagy esetleg 3 verséggel hangol egy ilyen fontos meccsre!

Szólj hozzá