Az Arsenal ellenfele a Hull City volt ma, a meccset az Emirates Stadionban rendezték.

Az Arsenalnál Fabregas sérülés miatt nem lehetett ott, Sagna pihent, Walcottra pedig csereként számított Wenger.

Az Ágyúsok kezdőjében helyet kapott Eboue, Denilson, Silvestre és Diaby is.

Az első félidőben kiegyenlített játék volt, sok Arsenal helyzettel és magas Arsenal labdabirtoklással. A Hull vezetett néhány veszélyes kontrát, de a védelem végig a helyén volt.

Az első félidő végén volt egy kisebb balhé a pályán. -Nasri és Hunt kapott sárgát.

A félidő hosszabbításának utolsó percében Denilson lőtt szabadrúgás gólt.

A második félidőre nem cserélt egyik csapat se. Wenger minden bizonnyal ismét agymosást tartott a félidő szünetében, ugyanis a csapat újult erővel érkezett a pályára.

Az félidő elején a Hull lelkes volt. Kaptak az 55. percben egy jogosnak nem nevezhető 11-est. A 11-est a mai napon határozott és most se hibázó Almunia védte.

A 11-es után az Arsenal a veszélyt érezve kitámadott. Manu védése után 4 perccel Eduardo volt eredményes. A horvát játékosnak Diaby adta a passzt.

Az Arsenal tovább erősödött és az előny tudatában lazán játszottak.

A nagy előny Wengert is megnyugtatta, így a Gall mester pályára vitte Ramseyt, majd pár perccel később Walcottot is.

Ramsey elég élénk volt, több jó passzt adott társainak. Walcott előtt egy nagyobb helyzet is adódott, végül nem talált be.

A kegyelemdöfést a 80. percben adták az Ágyúsok, amikoris Arsa indítása után Diaby lőtt a hálóba. A 83. percben Vela is pályára lépett.

Összességében elégedettek lehetünk az eredménnyel. A 2. félidei játék pedig örömmel tölthet el mindannyiunkat.

Hajrá Arsenal!!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (170)

14 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt nekem tetszett. Az elején éreztem Fabregas hiányát de miután betaláltunk már tudtuk mit kell csinálni.A MU kikapott tehát ez nekünk nagyon fasza.
14 éve
Törölt felhasználó
DJourou! Steve Bennett volt a játékvezető, de alap, hogy kifelé szabadrúgás.....
14 éve
Törölt felhasználó
Huhh Almunia57 mi történt ? Te leszel az új szerkesztő ? :D
Játékosrtékelőíró ?
14 éve
Törölt felhasználó
A játékos értékelésem:
Almunia(9):ha ő nem védi ki a 11-est nem biztos, hogy behúzzuk a meccset.Magabiztos volt, nem jött ki róla a labda, ott volt ahol kellet a meccsnek az egyik meccsembere.
Eboue(7,5):sokszor jött előre, védekezésnél nagyon rendben volt, sok jó megmozdulása volt.A 11-es előtt egy kicsit bátortalan volt és be is adták mellette ez volt az egyetlen hibája.Sagnát tökéletesen pótolta.
Gallas(8):a védelem nagyszerű volt.Most nem jött előre sokszor, de a beíveléseket rendre kifejelte.Nem mentek el mellette egyszer sem.Nagyon fontos tagja a védelemnek.
Vermaelen(7.5):ő is nagyon fontos tagja a védelemnek, de most nem volt annyira megbízható, mint Gallas,de ő is tökéletes volt.
Silvestre(9):sokszor jött előre, nagyon jók a beívelései és védekezésnél is nagyon jó volt.Egyszer adták be mellette és a 11-esnél nem volt hibáztatható, mert az nem volt az.Fagan is szabálytalankodott, tehát újból Salamoni döntést kellet volna hoznia a bírónak.Az Aston Villa ellen neki kell kezdenie, mert sokkal megbízhatóbb, mint Armand.Ő is a meccsembere közt van.A bunyónál nagyon fontos volt, hogy megvédje Nasrit.5 játékost is eltolt a picsába.
Song(8):a szokásosnál 1 század fokkal rosszabb volt ma,de ez nem volt nagyon megérezhető.Sokszor nem lőtt a 16-os környékén, amikor simán durranthatott volna.Fontos tagja a középpályánál.A bunyónál ő is ott volt, adott egy nagyon nagy pofont az egyik Hull játékosnak, de megérdemelte.
Diaby(9):nagyon nagyon jól játszott.Most a sérülése előtti időszakot hozta vissza.Jól össze játszott erőszakos volt és megsüvegelte egy góllal a teljesítményt.Ő a 3. meccsembere.
Denilson(9):ő is jól szervezte a játékot, hibátlanul védekezett, ritkán adta le a labdát. A szabadrúgás gólja nagyon szép volt.Egyszerűen becsavarta az alsó sarokba.Ő a 4. meccsembere.
Arshavin(7):nem játszott annyira jól, de sok jó passza volt, Diabynak gólt passzt adott, nem volt sok lövése.Ma talán ő volt a leggyengébb az Arsenal játékosai közt,de ő is nagyon jó volt ma.
Nasri(7.5):nem volt rossz,de nem volt tökéletes.Jól játszott, de egyértelmű, hogy ma ő volt a második leggyengébb játékos az Arsenal keretén belül.A verekedést talán ő provokálta,de szerintem nem rúgott bele.Sok jó megmozdulása volt neki is Gratulálok a teljesítményéhez.
Eduardo(9):rohadt jól játszott ezt nem is lehet szavakba önteni.Mielőtt kihagyta a nagy helyzetét úgy vette át, hogy csak néztem.Végre gólt lőtt és ismét azt az Eduardot láttuk, aki amikor ide jött.Remélhetőleg a továbbiakban is így teljesít és sok kételkedőnek megmutatta, hogy mit is tud.(ericcson).Ő az 5. meccsember.
Cserék: nekik nem adtam osztályzatott, mert nem voltak olyan sokat bent.
Ramsey:nem volt eleget bent, ahhoz hogy pontot adjak neki, de ő is jól teljesített, jól szervezte a játékot, volt pár tökéletes labdája, volt egy jó lövése, ami épphogy elkerülte a kaput, megvagyok vele elégedve.
Walcott:látszott rajta, hogy kezdi visszanyerni formáját, jól játszott, volt egy szép átívelése, ami épphogy nem akadt be, de ettől függetlenül ,ha ezt a teljesítményt nyújtja elégedettek lehetünk vele.
Vela:nagyon keveset volt pályán, nem jutott nagy szerephez,de ő tőle is jó teljesítményt várhatunk majd el.
Gondolom észre vettétek, hogy 5 meccsembere volt, ez azért volt, mert mindegyik fontos szerepet játszott a győzelemben.
14 éve
Törölt felhasználó
Diaby végre megint olyan mint a szezon elején...aztán a MU meccsen kegyetlenul osszetort,azota kereste magát,sérult volt ma meg parádés volt a labdát szinte leheteten elvenni tole
Silvestre nagyon kétséges,váltakoznak nála a jo pillanatok és a rosszak...nem a legmegbizhatobb...várom már Gibbset-Clichyt
Arshavin jol nyomta,Dudu meg remélem ettol a goltol csak jobb lesz
pozitivum látszott Theonál is,mégha kihagyta azt a ziccert
készuljunk az Aston villa ellen...brutális nehéz meccs lesz,ezen télleg kotelezo nyerni...X nem elfogadhato,ha nyerunk akkor a burnley elleni X el lesz felejtve
Aston villa után Pompey...6 pont most nagyon nagyon nagyon fontos
MOST kell bizonyítani a csapatnak...a manchesteri probákon elbuktunk,a londoni derbik se voltak valami csodálatosak,hát 3.szorra már jojjon ossze
GOO GUNNERS!!!

Szólj hozzá