Miután a Liverpool ellen hozta a három pontot Arséne Wenger együttese, joggal várhatta el mindenki, hogy a Burnley ellen is győzelemmel folytatódik az Arsenal sorozata. A 7. percben Cesc Fabregas vezetést is szerzett, s bár az ágyúsok közelebb voltak a második gólhoz, végül a Burnley még az első félidőben büntetőből egyenlített, s ez az eredmény már nem is változott.

Révén, hogy mind a Manchester United, mind a Chelsea nyerni tudott, az Arsenal hátránya ismét nőtt a listavezetőkhöz képest. Azt azonban Arséne Wenger is elismerte, hogy többet várt a csapatától.

"Nagyon nehéz volt jól kezdeni, és 1-0-ra vezetni. Eztuán kiengedtünk, és egy picit könnyedén vettük a dolgokat. 1-1-nél nagyon érezni lehetett, hogy ez a meccs olyan, mint egy kupamérkőzés. Ismét az utolsó harmadban hiányzott valami, nem voltunk elég erősek a befejezéseknél. A második félidőben már inkább a kontrákra játszottak, de az is elég veszélyes volt." - mondta Wenger a hivatalos sajtótájékoztatón.

"Ez egy eredmény, teljesen mindegy, hogy sportszerű-e, vagy sem. A Burnley mindent beleadott. Nagyszerűen álltak hozzá a meccshez, nagyon elhivatottak voltak. Én nem vagyok elégedett a négy ponttal az elmúlt két idegenbeli meccsen. Hatot vártam volna, vagy inkább azt, hogy a Liverpool ellen bukunk pár egységet. De ilyen a futball, a Burnley nagyon jól játszott."

Az Arsenal nehézségeit tovább fokozza, hogy Cesc Fabregasnak már az első félidő előtt le kellett jönnie a pályáról egy ínsérülés miatt.

"Nem tudjuk még, mennyit kell kihagyni. Ínsérülésről van szó, az biztos, hogy szombaton nem játszhat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
És ismét eljött a mi sorsunk.Minden évben ugyan ez.Annyira monoton.Lesérülnek egy csomóan köztük Fabregas is.De ugyebár nélküle nem tudunk gólt lőni.Athlon én meg pont fordítva emlékszem.Amikor tavaly nem volt Fabregas akkor volt az a 4 meccsen tartó gólképtelenségünk.Na én nagyon csalódott vagyok és nagyon ideges.Teljesen megértem Gonkát mert szerintem teljesen jogosan szarozott le egy-két játékost.Ő nem azt mondta, hogy az a játékos mindig szar hanem azt, hogy ezen a meccsen ló***t se csinált.Walcott is miket hagyott már ki.És akárki lehet jogosan fokozottan dühös mert megint feljöttünk a Chelsea-re meg a MU-ra erre elba***k.És ez unalmas és idegesítő.Tudom, hogy a MU is kikapott a Burnley-től de ők megvertek minket és ezzel jobban állnak.
14 éve
Törölt felhasználó
Athlon:

Te ennyire leírod Dzeko-t? Dzeko-t és Chamakh-ot nem lehet egy szinten emlegetni, mert Dzeko sokkal jobb játékos, Chamakh meg kb. = Bendtner, amivel tényleg semmire nem mennénk!
Én ugrálnék az örömtől ha leigazolnánk Dzeko mert nagyon gólerős játékos, ő kellene ide, mert jelenleg nincs egy "normális" csatárunk sem, ha van akkor sem az a tipikus gólvágó fajta!
Nekünk Dzeko-nál jobb játékos nem kellene, de rosszabb se!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát komolyan kíváncsian várom a Fabregas nélküli Hull elleni mecscet, és sztem Cesc 2-3 hetet minimum kihagy, szal készülhetünk egy szép kis zakóra a Villa ellen is...
14 éve
Törölt felhasználó
Igaz, Silvestret kicsit túlságosan is lehúztam. Maradjunk annyiban, hogy sok jó megmozdulás, de sok hiba is. Támadásban az volt a gond, hogy hiába ment fel, nem nagyon bíztak benne a többiek. Legalábbis sokszor inkább kockáztattak, mint hogy neki passzoljanak. Az is igaz, hogy Clichy nem támadott annyit, de azért mégis csak jobb bal bekk, mint Mikael.
14 éve
Még valami: tavaly Fabregast kiemelkedően jól tudtuk pótolni - szerintem. De amikor már ő is kiesik, meg van Persie is kiesik, na ott törvényszerű a bukás. Reméljük, nem ez lesz a sorsunk. Bár, ha kiindulunk abból, hogy a Liverpool is azért tart ott ahol, mert Gerrard és Torres egy darabig egyszerre nem játszhatott... nem kecseget túl sok jóval.

Szólj hozzá