web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Wenger többet várt a csapattól

  • Wenger többet várt a csapattól

    Az Arsenal csak a döntetlent tudta kiharcolni a Burnley ellen.Miután a Liverpool ellen hozta a három pontot Arséne Wenger együttese, joggal várhatta el mindenki, hogy a Burnley ellen is győzelemmel folytatódik az Arsenal sorozata. A 7. percben Cesc Fabregas vezetést is szerzett, s bár az ágyúsok közelebb voltak a második gólhoz, végül a Burnley még az első félidőben büntetőből egyenlített, s ez az eredmény már nem is változott.

Révén, hogy mind a Manchester United, mind a Chelsea nyerni tudott, az Arsenal hátránya ismét nőtt a listavezetőkhöz képest. Azt azonban Arséne Wenger is elismerte, hogy többet várt a csapatától.

"Nagyon nehéz volt jól kezdeni, és 1-0-ra vezetni. Eztuán kiengedtünk, és egy picit könnyedén vettük a dolgokat. 1-1-nél nagyon érezni lehetett, hogy ez a meccs olyan, mint egy kupamérkőzés. Ismét az utolsó harmadban hiányzott valami, nem voltunk elég erősek a befejezéseknél. A második félidőben már inkább a kontrákra játszottak, de az is elég veszélyes volt." - mondta Wenger a hivatalos sajtótájékoztatón.

"Ez egy eredmény, teljesen mindegy, hogy sportszerű-e, vagy sem. A Burnley mindent beleadott. Nagyszerűen álltak hozzá a meccshez, nagyon elhivatottak voltak. Én nem vagyok elégedett a négy ponttal az elmúlt két idegenbeli meccsen. Hatot vártam volna, vagy inkább azt, hogy a Liverpool ellen bukunk pár egységet. De ilyen a futball, a Burnley nagyon jól játszott."

Az Arsenal nehézségeit tovább fokozza, hogy Cesc Fabregasnak már az első félidő előtt le kellett jönnie a pályáról egy ínsérülés miatt.

"Nem tudjuk még, mennyit kell kihagyni. Ínsérülésről van szó, az biztos, hogy szombaton nem játszhat."Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(19)

Tomco

És ismét eljött a mi sorsunk.Minden évben ugyan ez.Annyira monoton.Lesérülnek egy csomóan köztük Fabregas is.De ugyebár nélküle nem tudunk gólt lőni.Athlon én meg pont fordítva emlékszem.Amikor tavaly nem volt Fabregas akkor volt az a 4 meccsen tartó gólképtelenségünk.Na én nagyon csalódott vagyok és nagyon ideges.Teljesen megértem Gonkát mert szerintem teljesen jogosan szarozott le egy-két játékost.Ő nem azt mondta, hogy az a játékos mindig szar hanem azt, hogy ezen a meccsen ló***t se csinált.Walcott is miket hagyott már ki.És akárki lehet jogosan fokozottan dühös mert megint feljöttünk a Chelsea-re meg a MU-ra erre elba***k.És ez unalmas és idegesítő.Tudom, hogy a MU is kikapott a Burnley-től de ők megvertek minket és ezzel jobban állnak.

Dec 17. 18:53

.::Allen::.

Athlon:

Te ennyire leírod Dzeko-t? Dzeko-t és Chamakh-ot nem lehet egy szinten emlegetni, mert Dzeko sokkal jobb játékos, Chamakh meg kb. = Bendtner, amivel tényleg semmire nem mennénk!
Én ugrálnék az örömtől ha leigazolnánk Dzeko mert nagyon gólerős játékos, ő kellene ide, mert jelenleg nincs egy "normális" csatárunk sem, ha van akkor sem az a tipikus gólvágó fajta!
Nekünk Dzeko-nál jobb játékos nem kellene, de rosszabb se!

Dec 17. 18:45

Vik

Hát komolyan kíváncsian várom a Fabregas nélküli Hull elleni mecscet, és sztem Cesc 2-3 hetet minimum kihagy, szal készülhetünk egy szép kis zakóra a Villa ellen is...

Dec 17. 17:38

Woolwich

Igaz, Silvestret kicsit túlságosan is lehúztam. Maradjunk annyiban, hogy sok jó megmozdulás, de sok hiba is. Támadásban az volt a gond, hogy hiába ment fel, nem nagyon bíztak benne a többiek. Legalábbis sokszor inkább kockáztattak, mint hogy neki passzoljanak. Az is igaz, hogy Clichy nem támadott annyit, de azért mégis csak jobb bal bekk, mint Mikael.

Dec 17. 17:16

Athlon

Még valami: tavaly Fabregast kiemelkedően jól tudtuk pótolni - szerintem. De amikor már ő is kiesik, meg van Persie is kiesik, na ott törvényszerű a bukás. Reméljük, nem ez lesz a sorsunk. Bár, ha kiindulunk abból, hogy a Liverpool is azért tart ott ahol, mert Gerrard és Torres egy darabig egyszerre nem játszhatott... nem kecseget túl sok jóval.

Dec 17. 16:55

Athlon

Szerintem sem ott merül ki a szurkolás fogalma, hogy fogadjuk el minden hibával együtt a kedvencünket, hanem térjünk rá a hibapontokra is.
Pasti! Amíg a játékosvásárlás ott merül ki, hogy veszünk egy Dzeko-, vagy Chamakh-kaliberű csatárt, akkor én inkább köszönöm, nem kérek belőle, inkább legyen egy Eduardónk, mint egy Chamakhounk. A Villa-színvonalú csatárok meg nagyon-nagyon távol állnak tőlünk.

Dec 17. 16:52

Athlon

Woolwich! Lényegében itt látszódik, hogy mennyire fiatal a csapat. Arshavin, Fabregas, van Persie, Gallas és Wenger kivételével valamennyi játékost eltiltanák a sajtótól, nem kell minden héten beharangozni, hogy mennyire tanultunk a korábbi hibáinkból, hogyha két meccs múlva ugyanazokat megint elkövetjük.

A játékértékelésedhez csak annyit, hogy pontosan Almunia tartott bennünket benn a meccsben a sorozatos jó védéseivel, egy-két hiba Casillasnál is előfordul, mégsem feszíti keresztre senki.
Silvestre valóban lassú a védekezésben, viszont olyan téren jobb volt Traorénál, hogy a támadásokat nem egy alkalommal segítette. Amikor Clichy játszott, akkor meg Gael volt a bűnbak, vissza lehet nézni serényen az archívumban.
Eduardóra meg Walcottra külön kitérve: tudom, hogy közhely, és már szánalmasan nevetségesen hangzik, de örülhetünk, hogy ezek a játékosok egyáltalán még itt vannak a keretben. Rosickyvel együtt. A sérülésekre sajnos ők hajlamosabbak, de mit tudunk csinálni? Eduardo is most térhetett vissza. Addig nem fog menni a dolog, amíg 20-30 perceket kap valaki Wengertől, nem is lehet elvárni tőle, hogy meggyőzze a publikumot, hogy mennyire jó csatár is valójában.
Tavaly például Eduardo zseniális gólt rúgott a Burnley ellen, ráadásul akkor még a csavar is benne volt a lábában. Most mitől lenne rosszabb? Rossz periódusa van, tény, szerintem egy gól túllendítené a holtponton, de kéne mellé még egy sérülésmentes periódus is. De máris túl sokat kértem.

Dec 17. 16:51

Arsenal23

de az vagy nem muszáj elégedettnek lenni mindig...... de nem kell szarozni a csapatot és a játékosokat.....

Dec 17. 16:38

gonka

NA és most már Wenger sem igazi Arsenal szurkolo?!
nem elégedett az eredménnyel,énse...sokak szerint akkor már nem vagyok Arsenal szurkolo
akkor hogyis van ez?

Dec 17. 16:15

levi32

sztem az ilyen meccsek miatt nem vagyunk sikeresek már sok éve. ha nem megy a szép játék és a támadás akkor nem vagyunk képesek begyötörni egy gólt

Dec 17. 16:04

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook